Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Folyékony lézert (copyright)...

Folyékony lézert (copyright) szeretnék csinálni, de nem tudom hogyan görbítsem meg a teret (mert a folyékony és gázlézert másik térben kell tárolni) pls HELP!?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam már fekete és fehér lyuk készítésével, de ahhoz szét kell préselni egy csillagot és félek felmenni az űrbe, mert ha spontán öngyullad, akkor ki kell hívnom a tűzoltókat az me macerás...

#rák #komoly #űr #lézer #kecske #retekkáposzta #homokozógép
2012. nov. 29. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól kezdtél hozzá. Fekete lyukat talál a szemeid mögötti térben. Fehéret meg a kocsisoron.
2012. nov. 29. 22:03
 2/13 A kérdező kommentje:
A tér görbüléseit meg tudom találni úgy hogy folyékony fényt szórok szét de nem tudok saját görbített teret készíteni. :(
2012. nov. 29. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A teret meggörbíteni,csak térmeggörbítő kombinált fogóval tudod.(Az Aldiban lehet kapni,ára 15 00000forint)

A gázlézert tárolhatod a spájzban is,de csak óvatosan.

A térmeggörbítő komb. fogóval megfogod a teret(lehet például a Kossuth tér is),és jó erősen megtekered de úgy hogy ne follyon szanaszét.

Utána mikor ez megvan,a spájzból a kotlából kiveszed a gázlézert,és hozzáöntöd az elgörbített térhez(vigyázzunk nehogy odaégjen)

Amikor ez megvan,tálalhatjuk kicsi folyékony lézertároló tányérokban;)

2012. nov. 29. 22:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

azért mert FRANCIA KRÉMESBŐL KELl látszik hogy kezdö vagy.

Na figyelj mert többször nem mondóm el.

Végy egy adag franciakrémest melegisd fel kb 15millió fokra, majd egyböl de azonal lekell hüteni kb -1millió fokra. Na most a hirtelen hömérséklet váltózás megváltóztatja a krém összetételét. Ami igy már kezelhető. Szét kell választani a 'tésztától' az már nem kell dobd ki vagy add a macskádnak de elötte melegisd meg mert tudod -1millió fokos.

A krémhez adj hozzá egy unikormis szarvat, 2db manó aranyat (ha nincs jó lesz helyette 4db törp gyémánt), 3csep szirén könyet. Ha meg van keverd össze fél liter antg anyaggal. Ha meg vagy már csak egy alap anyag van ami kell chuck norrir vére(ezt a legnehezebb amúgy beszerezni én is songokúnak szóltam hogy szerezen tőle amúgy hozót 1litere valót ha kell adók).

Hagyni kell az egész anyagtót állni pontosan tegnapig.

És az eredmény: folyékony lézer.

Nekem épp most lett kész.

2012. nov. 29. 22:17
 5/13 A kérdező kommentje:

De a folyékony lézert nem lehet a spájzban tárolni mert kimarja a teret. Ezért kell meggörbíteni a teret és egy másik dimenzióban csinálni a franciakrémes szutykot.

(Mellékesen abban a bizonyos második dimenzióban nincs a kettőnek gyöke, ezért nem is létezik a kettes szám és a kettes számrendszer az ábécé)

2012. nov. 29. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:

A legjobbkor írtál, mert most készült el a legújabb térgörbítő berendezésem.

Privátban átküldöm a számlaszámom. Utalsz egy kis előleget, és már görbíthetsz is!

2012. nov. 29. 22:32
 7/13 anonim ***** válasza:
/Spájzos vagyok/ Ez a spájz egy másik dimenzióban van;)
2012. nov. 29. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:
/Spájzos v./ A számrendszerrel ne foglalkozz,rögtönözz;)
2012. nov. 29. 22:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Imádlak benneteket! XD
2012. nov. 29. 22:36
 10/13 Malats ***** válasza:
lsd. Aztán menni fog a tér görbítés.
2012. nov. 29. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!