Lehetséges hogy PSY egy reptoid?
Figyelt kérdés
Van egy elméletem miszerint PSY egy reptoid aki az emberi kultúrák megsemmisítésén dolgozik. Reptoid néptánccal próbálja átvenni az uralmat, és elpusztítani az agysejtjeiket. Már most túl nagy hatalomra tett szert! Nagyon sokan követik, így azt a sok embert már most a reptoidok oldalára állította. Ezzel azt akadályozza meg szerintem hogy az emberek az ellenálláshoz csatlakozzanak, és így a gangnam style nevű reptoid néptánc közben fognak ellenünk felvonulni. Nagyon fontos hogy ne hallgassatok Gangnam Style-t mert tudat alatt átállít a reptoidok oldalára! Nagyon veszélyes!2012. nov. 17. 21:05
1/7 Shai-Hulud válasza:
"Reptoid néptánccal próbálja átvenni az uralmat, és elpusztítani az agysejtjeiket."
Valóban nagyon veszélyes, látom, nálad már sikerrel járt.
3/7 anonim válasza:
Reptoidok nem léteznek. Már én szégyellem magam helyettetek, hogy ezt így ki kell mondanom.
4/7 anonim válasza:
Anyámra ma aztmondtam hogy ő egy Reptoid.
Persze tette az ártatlant, úgy hogy hülyének nézett :D
Jó taktikája van
5/7 Elektronmaghéj19 válasza:
Teljesen egyetértek. A reptoid néptánc hipnotikus hatással van a földlakókra, így ezen keresztül igyekeznek bennünket reptoidzombikká alakítani. A legrosszabb, hogy a már meghipnotizált emberek a diszkókban továbbhipnotizálják az embereket. Komolyan, durvábbak, mint Vlad Tepes (sőt, az Alkonyat!) idején a vámpírok. Mondjuk lehet, hogy a vámpírinvázió is egy burkolt reptoidtámadás volt.
Mellesleg bírom PSY-t.
6/7 anonim válasza:
4. Szkeptikusok csak menjenek el innen.
Egyébként szerintem teljesen igazad van kérdező.
7/7 Dalek Traak válasza:
Igen az, de egyenlőre nem sikerült a terve, mivel mi megfékeztük ezt a Gangnam Style őrületet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!