Öltél már csokimikulást?
Figyelt kérdés
Én igen, de kitudtam magyarázni.2009. aug. 14. 12:27
1/16 anonim válasza:
Igen.és az baj ha örömmel tettem?Vagy az enyhítő körülménynek számít,hogy nagyon finom volt?
2/16 anonim válasza:
igen, többféle módon is, a lefejezés és a radiátoron megolvasztás volt a kedvencem XD
3/16 anonim válasza:
Nem csak csokimikulást, még nyuszit is..!Nem szimplán megöltem, hanem kannibál módjára fel is zabáltam...
4/16 anonim válasza:
December 6.-án, minden évben egyszer, feláldozok egyet a Télapónak...
5/16 anonim válasza:
én sorra gyilkolom a Mikulásokat..a nyulakat sőt a tojáskat is :D
finomak :$
6/16 anonim válasza:
én igen :) majd el olvadt tőlem
7/16 anonim válasza:
brutális kegyetlenséggel feldaraboltam és megettem
8/16 anonim válasza:
Én rengeteget..
Volt amelyiket átlőttem, volt amelyiket teljes erővel kőfalnak vágtam,
Volt amelyiket
-beraktam a kocsi alá
-késsel elvágtam a torkát
-gőz fölött halálra olvasztottam
-leharaptam a fejét
-kidobtam úgy 40 méter magasról
-ráültem
Szóval elég hosszú a lista. És idén decemberben megint nem lesznek biztonságban a tescos bevonómasszából készült mikulások. Persze a Lindt mikulások kegyelmet kapnak és lassan, hosszan ízlelgetve olvadnak el a számban... :D
B
9/16 anonim válasza:
KIVÉGEZTEEEM!! (de attól nem vagyok gyilkos ugye?)
10/16 anonim válasza:
IGEN!!!!A legjobban a Boci sztracsi mikulást szeretem megölni.
Én is kimagyaráztam magam,szerintem örült neki hogy megöltem!Legalább nem kell többet dolgoznia.Feldaraboltam,aztán megettem.Fini volt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!