Álmodban öltél már meg valakit? Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.
Igen.
Mikor felébredtem el se tudtam hinni , hogy ilyen lehet embert ölni.
Bent voltunk valakinek a lakásán, és egy ismeretlennel találkoztunk. Beszélgettünk minden, majd kettesben maradtunk, a többiek elmentek. Aztán valahogy nem tudom mi okból, letámadtam és megöltem, majd felgyújtottam:SSSS Most így visszagondolva, elkap a hányinger. Álmomban egyszerűen miközben ezeket csináltam nem éreztem semmit. Fel sem fogtam mit tettem. Mint aki nem csinált semmit, folytattam tovább a napomat. Mint egy igazi érzéketlen pszichopata:DD. Most így visszagondolva ettől az álomtól még most is kiráz a hideg. :S:D És fogalmam sincs miért álmodtam ezt.
Igen.
Saját magamat, mert azt álmodtam hogy valami zárt teremben vagyok, belegabalyodva egy teniszhálóba. Jött egy medve, amit nem sikerült lelőni, úgyhogy a következő célszerű megoldást választottam.
Még álmomban is milyen logikus vagyok. :D
A macskámat... és mire felébredtem tényleg meg is halt szegény.
Bizarr volt. :(
kb 10 eve rendszeresen almodtam olyat, hogy egy kocsit veszetek es driftelve, a faraval, utom el az embereket :|
most is kocsikrol almodom, de mostmar repulok veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!