Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodban öltél már meg valakit...

Álmodban öltél már meg valakit? Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.

Figyelt kérdés
Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.
2011. febr. 3. 22:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó hogy ennyi elfojtott agresszió van az emberekbe. Én soha még azt se álmodtam hogy megütök valakit, nem hogy megölöm. Lehet hogy azért mert én a valóságba is kiadom ezt magamból, beolvasok mindenkinek és nem tartok senkitől, ha felhúznak lazán ordítok mint a fába szorult féreg bárkivel, verem a falat stb... :D
2011. febr. 4. 11:40
 22/28 anonim ***** válasza:

Én egy golden retrievert öltem meg álmomban.

Egyébként imádom az állatokat. El kellett altatni a kutyánkat, németjuhász volt, és utána egy fél évvel álmodtam, szerintem azért, mert lelkiismeret furdalásom volt a kutyám miatt, pedig neki jobb volt már így, nagyon beteg volt már:(

2011. febr. 4. 12:39
 23/28 anonim ***** válasza:
én elsősorban rám támadó szörnyeket ölök álmomban, de embereket is, hol önvédelemből, hol heccből, a gyilkosság kedvéért. egyszer egy komplett házat felrobbantottam csak úgy.
2011. febr. 4. 14:27
 24/28 anonim ***** válasza:
igen,álmomban veszekedtünk bátyámmal,és pisztollyal fejbe lőttem.
2011. febr. 4. 15:53
 25/28 anonim válasza:

Én még szerencsére nem álmodtam ilyet. De olyat viszont rengetegszer, hogy valaki (általában valamelyik rokonom) megsérül vagy meghal.

Egyszer, még régebben azt álmodtam, hogy egy nagy küzdőtéren (olyasmin, ahol a gladiátorok szoktak harcolni) fel volt állítva egy akasztófa. És nekem kellett döntenem, hogy kit akasszanak fel: az öcsémet vagy anyát. :(

Máskor meg - csak úgy spontán - megjelent előttem egy kandalló és az öcsém feje lógott le belőle egy láncnál fogva.

Elég morbid és nyomasztó. :S És ez csak a rémálmaim töredéke..

2011. febr. 4. 18:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Is-is. Ott kezdődött az álom, hogy ott sétálgattam a halott barátaim között, akiket elvileg én öltem meg (de arra nem emlékeztem, hogyan). Rettenetes volt, meg igazából nem nagyon értettem, mi történt. Egyszer csak aztán szembe jött velem az egyik barátnőm és csak nézett rám szomorúan. Utána arra jött egy másik ember akit csak látásból ismerek, de ő viszont nagyon megijedt. Barátnőm hirtelen lelökte őt a lépcsőn, "mert segíteni akar nekem". Utána elkezdett sírni és elindult az ablak felé, hogy kiugorjon. Én meg erre elkezdtem neki sírva, hogy "nem ugorhatsz ki, mert nekem kell téged megölnöm!" Bár nem tudom, miért kellett volna megölnöm, hiszen szerettem őt és abszolút nem voltam rá dühös. Egyszerűen csak muszáj volt. Nem tudom, miért. Végül ő kiugrott, én meg felébredtem. Elég nyomasztó volt utána.
2011. febr. 4. 19:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Többször is.
2011. febr. 4. 21:18
 28/28 anonim válasza:
Igen, többször is. Mindegyik esetben olyat/olyanokat, akik megtámadták a barátnőmet vagy engem.
2011. febr. 27. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!