Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy égessek le zsírt a...

Hogy égessek le zsírt a fenekemről?

Figyelt kérdés
Csúnya trampli fenekem van. Le szeretném égetni róla a zsírt. Egy barátnőmtől halottam, hogy ha sokáig forró vízben ülök, az leégeti a zsírt. De ez olyan kellemetlen, meg nem tudom, igaz-e. Ti mit szóltok? Próbálta már valaki? Vagy van valami jobb módszeretek? Légyszi, segítsetek, nagyon fontos! Nem tudok már így élni tovább! 36/N
2009. aug. 11. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ne szivassátok már xD

sétáljál sokat meg fussál...és attól lemegy^^

2009. aug. 11. 22:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Kösz, vasalós! Ma már nem állok neki, de holnap tuti kipróbálom, miután a férjem elmegy a munkába. Már alig várom!
2009. aug. 11. 22:03
 13/17 A kérdező kommentje:
22.01: Ne haragudj, de ilyen elavult, uncsi módszerek nem érdekelnek. Értsd meg, gyors sikert akarok!
2009. aug. 11. 22:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a templomba' szoktam a gyertyák fölött égetni a zsírt. Közben meg hallgatom a prédikációt.
2009. aug. 12. 16:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Dögöljetek meg! Hagyjatok békén! Nem kell több válasz! Kipróbáltam a vasalós ember módszerét, a seggembe raktam a 200 fokos vasalót, és megégtem! Zsír viszont nem jött le. Most mindenki rajtam röhög, én megőrülök a fájdalomtól. Már azt se bánom, ha marad a zsírréteg.
2009. aug. 12. 18:36
 16/17 anonim válasza:
fogon nagyapád disznópörkölöjét öszt hajár
2009. aug. 16. 01:52
 17/17 Zenon ***** válasza:

Ne forró vizet használj!

Ülj rá tűzhelyre helyezett,jól

előmelegített serpenyőre!!

Nem árt max. lángot használni.:))

2009. okt. 11. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!