Hogyan égessek DVD-t úgy, hogy a laptop is lejátsza?
Először is nézd meg, hogy maga a laptop lejátszik e gyári DVD-t. Én anno DVD lejátszóval szenvedtem egy hétig, mire rájöttem, hogy nem is játszik le Xvidet:D
Ha lejátszik, akkor próbáld meg másik programmal. Én PowerIso-t használok, teljesen meg vagyok elégedve vele. Anno Nerot használtam, de annál voltak problémák, nem mindig jól írta meg a dvd-ket.
Szóval dvd-videót készítesz magyarul.
Meg tudod nyitni a lemezt a laptopodban?
Ha igen akkor két mappát látsz. A video_ts-ben társítsd a lejátszóddal a VIDEO_TS.IFO fájlt. Lehet hogy szükséges egy kodek is, bár azt nem írtad, melyik programmal szeretnéd elindítani. Mpeg2DSSetup.exe erre keress.
Mondjuk KmPlayer-nél társítva a VIDEO_TS.IFO fájlt nem kell semmi kodek, ha gondolod használhatod azt...
Telepítsd újra a driverét a meghajtónak. Előbb eszközkezelőben driver eltávolítása, majd újraindítás...plug&play szóval települ magától. (ha minden jól megy...)
Más lemezekkel mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!