Hogy égessek le zsírt a fenekemről?
Figyelt kérdés
Csúnya trampli fenekem van. Le szeretném égetni róla a zsírt. Egy barátnőmtől halottam, hogy ha sokáig forró vízben ülök, az leégeti a zsírt. De ez olyan kellemetlen, meg nem tudom, igaz-e. Ti mit szóltok? Próbálta már valaki? Vagy van valami jobb módszeretek? Légyszi, segítsetek, nagyon fontos! Nem tudok már így élni tovább! 36/N2009. aug. 11. 21:24
1/17 anonim válasza:
Akkor halj meg vagy ülj rá a vasalóra XD
2/17 anonim válasza:
Rakj egy nagy tábortüzet, és ülj rá. Tudom, kicsit fájdalmas, de a siker garantált!
3/17 A kérdező kommentje:
Hogy van ez a vasalós dolog? Ez tényleg komoly? Be is kapcsoljam közben? És ha igen, hány fokosra állítsam? Gondolom, azért nem túl forróra. Közben gőzöljön is? Gyorsan válaszolj, ha tudsz!
2009. aug. 11. 21:42
4/17 anonim válasza:
Disznópörzsölővel próbáltad már? Állítólag tuti siker...
5/17 anonim válasza:
Jajj, Te kérdező! Nem lehetsz ennyire buta!
6/17 anonim válasza:
a garantált zsírégetéshez a hozzávalók: egy liter benzin és egy öngyújtó
7/17 anonim válasza:
Forró kályha a tuti, nekem is bejött! :P Ja, meg tarts egymás után öt gyümölcsnapot, aztán öt napig csak vizet igyál! Tuti, mondom, nekem bevált! :P
8/17 anonim válasza:
üló poicióba ugorj ki az 1. emeletröl! Garantáltan felviszi a hasadra a zsirt!:D
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok hasznos tuti tippet! Rendesek vagytok! Ámbár a 21.46 mintha a molotov koktélra emlékeztetne. Vagy nem jól tudom?
2009. aug. 11. 21:55
10/17 anonim válasza:
Vasalós vagyok! Igen, kapcsold be a vasalót, olyan 200-300 fokra és ulj rá, garantált a siker! Még a bört is leégeti a seggedrol, de ez miatt a gyors fogyás miatt kórházba is kerulhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!