Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehetne elkapni egy...

Hogyan lehetne elkapni egy erdei szárnyas manót? (Szkeptikusok kérem ne írjanak)

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 22:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
28%
Ti kis szellemi toprongyok! Mi a f@szért pontoztatok le?
2012. szept. 22. 13:58
 22/28 anonim válasza:
én úgy tudom ezek az erdei manók szarvas gombán élnek tehát keres gombát nagyából 225 kg ennyit esznek naponta bele teszed egy hordóba és kiviszed az erdőbe de fontos hogy elöte szoljál nekem hogy mejikbe viszed mert igen agresszivan esznek amig te el bujsz adig én vigyázok ellne meneküljenek és meg fogom neked jó
2012. szept. 22. 16:35
 23/28 Napkiraly ***** válasza:
Elkapni nem tudod,csak trükkösen. Keresel egyet a faszabuckon, bejelölöd és elkezded lájkolni a bejegyzéseit meg a képeit. Ha jól csinálod időpontot kérhetsz tőle egy randevúra, de ezzel is vigyázz,ugyanis óvatosak ezek a manók, csak körülbelül a harmadik randin tudod ágyba vinni, de ha análisan akarod, akkor minimum 10 találka
2012. szept. 22. 23:37
 24/28 anonim válasza:
CSAK KÁR, HOGY A KATEGÓRIÁRA SENKI SEM NÉZ RÁ!!! :DDDdd
2012. szept. 23. 16:06
 25/28 anonim válasza:
10,15 ezt komolyan mondod??? 18 a tiéd jó volt egyébként kimi a legjobb és www.majiv.hupont.hu bocs az off-ért
2012. szept. 23. 17:12
 26/28 anonim ***** válasza:
Értem én, de mi a gecziért kell lepontozni a faxa kis trollkodásokat?
2012. szept. 23. 18:26
 27/28 anonim válasza:
Mostanában ne nagyon akarjál erdei szárnyas manót fogni, mert nincs idénye. A büntetés 2-5 évig terjedő szabadságvesztés, kérdezd csak meg Hókuszpókuszt...
2013. márc. 14. 11:16
 28/28 Vuk-91 ***** válasza:

Na látjátok, ezért nem szabad gyerekeknek alkoholt fogyasztani. Ez is olyan hülye lett tőle hogy már Hisz az erdei szárnyas manókban... EGY MESELÉNYBEN!!!

A kérdezőnek: Neked lassan már vallást, szektát lehetne alapítani!

2014. márc. 22. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!