Ki akar elkapni engem és én miért nem futok?
Ez az álmot - ha ritkán is - többször is álmodtam már.
Legelőször 6-7 éves lehettem. Aztán 12, 14, 15 és mintha egyre gyakrabban jönne elő az álom, mert idén emlékszem, kétszer is láttam.
Egy kis tisztáson állok, térdig érő fűven, és a kis rét közepén egy fapad állt. Én leakarok ülni a padra, de nem merem. A róka miatt.
Ott ül az egyik bokorban, csillogó szemekkel engem néz.
Nem félek a rókáktól, de valahogy hirtelen félénkséget éreztem.
Oda akartam rohanni a padhoz, de nem mertem, féltem, hogy a róka kiugrik a bokorból, és megmar. Végig azon gondolkodok, hogy hogyan cselezhetném ki a rókát, hogy elérhessek a padhoz. Tisztára, mint a fogócskában. Az állat a fogó, én menekülök, a pad a "ház"
És sosem merek elindulni, csak ledermedek és addig a róka meg sem moccan.
Mostanában egyre többször álmodom ezt.
Vajon félek én attól a rókától, vagy mit jelent ez?
Üdv!
Énszerintem annyit jelenthet ez az álom hogy van egy befejezetlen ügyed ( pad ) és úgy érzed hogy valaki vagy valami nem engedi ezt befejezni (róka)
Remélem tudtam segíteni :)
16/F
Az első válaszolónak.
Mondjuk álmomban sosem látom magamat más szemszögből, nem tudom, hogy nézek ki, de abban biztos vagyok, hogy nyúl nem voltam :)
A második válaszolónak.
Igen, lehetséges a feltételezésed. Csak fogalmam sincs, hogy milyen célom van, ami a pad lehet :S
Köszönöm mindkettőtök válaszát :D
( második vagyok )
lehet hogy pont az álmodból fogod megtudni mi az a cél :) csak próbálj meg figyelni a részletekre...az álmok mindig tisztábbak lesznek ha többször álmodod ugyanazt :)
Mondjuk van még egy csomó ilyen álmom, de azok nem ennyire erőteljesek, mint ez, meg azoknak valamennyire értem a jelentését.
Kösz mégegyszer :)
20:16 talán még annyi, hogy minden álmomban (legalábbis amelyikre emlékszem - vörös szín az ég.
Nem tudom, én ezt nem érzem rossz jelnek, de túl jónak sem. Van véleményed erről?
Én meg mindig azt álmodom hogy egy róka vagyok és egy rémült nyuszit üldözök.
Találkoznunk kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!