Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehetne elkapni egy...

Hogyan lehetne elkapni egy erdei szárnyas manót? (Szkeptikusok kérem ne írjanak)

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 22:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
a mai esti troll.legalább jót nevetek
2012. szept. 21. 22:26
 12/28 anonim válasza:
100%
Én mint az erdei szárnyas manók védő egyesület elnöke, érdekelne mi a célod velük? Illetve számításba vedted h ha fogságba esik akkor olyan szexuális kéztetést érez majd h megbaszon téged szárazon? :D:D
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom a helyest választ:szokj le piálásról,és a dzsangát kerüld nagy ívből és nem fogsz több kitalált lényeket látni
 14/28 A kérdező kommentje:

Ezért utálom ezt az oldalt, mert csak szkeptikus trollok vannak itt.

Többet biztos nem írok ide.

2012. szept. 21. 22:27
 15/28 anonim ***** válasza:
34%

Látszik nem sokat tudsz a manókról, míg én egy szakértő vagyok. Szerinted miért jönnek le a földre? Hát egyértelműen a szamócáért. Kicsit nézz utána a dolgoknak, mielőtt elkezdesz okítani valakit.

Mihály jósnő

2012. szept. 21. 22:28
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Én tegnap fogtam el egyet. Aztán megdugtam, és felébredtem...
2012. szept. 21. 22:31
 17/28 anonim ***** válasza:
50%
én most fogtam egyet. mond hol vagy és oda teleportátatom magunkat.cserébe kérek 3törpöt meg 10 navikot
2012. szept. 21. 22:33
 18/28 anonim ***** válasza:
19%

Az egyik ismerősöm szárnyas manót fogott! Elmondta, hogy hogyan kell: kell hozzá egy másfél méteres pálca, szúnyogháló, Törpilla pinaszőre (csalinak) és Chemotox ha megtámadna. De vigyázz! Lehet, hogy szárnyas manó helyett egy szárnyas koboldot fogsz, aki hót részeg, de egy ír Sheamus nevű igen csak jó pankrátor elintézheti a koboldot, egy Brogue Kickkel. Amúgy szárnyas manó vadászvizsga is kell hozzá, de ahhoz, hogy letehesd be kell majd töltened minimum 10. évedet. SzMV(SzárnyasManóVadász) fegyvert is lehet venni, amit jövőre már Te is használhatsz, mert ahhoz elegendő a 8. életéved betöltése. Remélem, hogy tudtam segíteni!

PálinkásLajosCsubakka, volt veccő árus, most hivatásos vuki szellem

2012. szept. 21. 22:37
 19/28 anonim ***** válasza:
34%

Ha kiszivod egy Unikornis orrát ponban éjfélkor,akkor ő cserében felvesz a hátára,csak igy tudod befogni az erdei szárnyas manót.

Tibi jósnő,távgyógyitó,távbeszélő.

2012. szept. 21. 22:43
 20/28 anonim ***** válasza:
ha elkapod készíts videót egyszer én is láttam egyet.
2012. szept. 22. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!