Hogyan lehetne elkapni egy erdei szárnyas manót? (Szkeptikusok kérem ne írjanak)
Ezért utálom ezt az oldalt, mert csak szkeptikus trollok vannak itt.
Többet biztos nem írok ide.
Látszik nem sokat tudsz a manókról, míg én egy szakértő vagyok. Szerinted miért jönnek le a földre? Hát egyértelműen a szamócáért. Kicsit nézz utána a dolgoknak, mielőtt elkezdesz okítani valakit.
Mihály jósnő
Az egyik ismerősöm szárnyas manót fogott! Elmondta, hogy hogyan kell: kell hozzá egy másfél méteres pálca, szúnyogháló, Törpilla pinaszőre (csalinak) és Chemotox ha megtámadna. De vigyázz! Lehet, hogy szárnyas manó helyett egy szárnyas koboldot fogsz, aki hót részeg, de egy ír Sheamus nevű igen csak jó pankrátor elintézheti a koboldot, egy Brogue Kickkel. Amúgy szárnyas manó vadászvizsga is kell hozzá, de ahhoz, hogy letehesd be kell majd töltened minimum 10. évedet. SzMV(SzárnyasManóVadász) fegyvert is lehet venni, amit jövőre már Te is használhatsz, mert ahhoz elegendő a 8. életéved betöltése. Remélem, hogy tudtam segíteni!
PálinkásLajosCsubakka, volt veccő árus, most hivatásos vuki szellem
Ha kiszivod egy Unikornis orrát ponban éjfélkor,akkor ő cserében felvesz a hátára,csak igy tudod befogni az erdei szárnyas manót.
Tibi jósnő,távgyógyitó,távbeszélő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!