Milyen betegséhet lehet elkapni egy lakásban tartott macskától?
Terhesekre fokozottan veszélyes, egyébként herpesz, férgesség. Sok vírus van a macskákban, de nem olyan vészes. Együtt lehet élni vele, ha rendesen takaritasz utána. A csecsemőkre veszélyes ,azt tudom, és a terhesekre is!!!
-ezt olvasd el.
Gyerekek semmit sem kaphatnak el tőle.
Terhesekre lehet veszélyes, de csak akkor ha a terhes nő nem esett át toxoplazmózison, ami kb akkor lehetséges, ha soha nem érintkezett macskával azelőtt.
2. vagyok.
Mivel a tied oltva van és féregtelenítve, a cikkben lévő veszélyek nem vonatkoznak rá.
Toxoplasmosis, kleptománia, klausztrofóbia, alkohololizmus.
Az utóbbit csak akkor, ha rendszeresen együtt piáltok.
Utolsó,ez jó volt :)!
Amúgy igen,ezt nővérem mondta,hogy veszélyes a terhes nőkre,mert ő is veszélyeztetett kategóriába tartozott,mert sosem macskázott.A dokija meg mondta neki,hogy kár,hogy nem olyan,mint én mert én kicsi korom óta macskáztam otthon,szóval mondta,hogy én tuti védett vagyok.Akkor az unokahúgomnak sem lehet baja,ez megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!