Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Edény névhez mit szóltok?...

Edény névhez mit szóltok? Vajon már anyakönyvezhető?

Figyelt kérdés
Edelény már úgy tudom létezik, de az nem tetszik, ezért gondoltam erre a rövidebb változatra.
2012. szept. 12. 07:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Bróker?Ez nem is jutott eszembe.

Nos, végül is az Ede nem is olyan rossz ötlet, bár elég rövidke, de ha ennyire ellenzitek az Edény nevet, akkor inkább legyen Ede, nem szeretném, ha tényleg cikiznék.

2012. szept. 12. 08:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Legalább Szent Fazék létezett, de Szent Edény... :D
2012. szept. 12. 10:55
 23/24 klopusz ***** válasza:
Maksa Zoltántól idézve, lehetne esetleg Zsámoly?
2012. szept. 12. 15:48
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Az Edénynek, hangalakilag valóban szép. Az, hogy mindenki egy konyhai eszközre asszociál az edény szó hallatán... hát csak gratulálni tudok nekik. Viszont ha követnék a példádat és mások is ezt a nevet adnák fiú gyermekeiknek, ezzel népszerűsítve a nevet, olyannyira, hogy e szó hallatán mindenkinek a férfinévre gondolna és így nem az Edény nevű gyerekeket cikiznék, hanem az edényeket, mondván, hogy hogy lehet egy konyhai eszköznek férfi neve.

Szóval én támogatom az elképzelést és bátorítanék erre másokat is.

2012. szept. 12. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!