Edény névhez mit szóltok? Vajon már anyakönyvezhető?
A Fazék jobban tetszik. Meg a Lábos is.
LOL :D
Nem viccből kérdezem .
Ez most komoly.Amúgy azért is kérdezem, nem cikiznék-e miatta a gyereket, mert tudom, hogy talán kicsit szokatlan név,de olyan férfias , egyszerű, elegáns, én ezért választanám.
Edelény az egy városnév, nem gyereknév!
Az Edény meg egy köznév, valóban Lábas meg Köcsög szintű.
És egyáltalán nem elegáns meg férfias, meg semmi ilyesmi, hanem nagyon is NEVETSÉGES, és SZÁNALMAS, és ráadásul nemcsak a gyereket, hanem az anyját is cikizni fogják, hogy ennyi esze volt csak, hogy ilyen "nevet", inkább gúnycédulát adott a gyerekének.
Én nem tudom, most mindenki meg van húzatva névadás terén? Régebben azért nem harapóztak el ennyire az ilyen kirívó esetek.
Tragikus.
De, halálba cikiznék szerencsétlen gyereket, meg szerintem Téged is egy páran, hogy hogy gurulhatott ennyire el a gyógyszered, hogy így kibabrálj a saját fiaddal...
De most komolyan, hogy jut ilyen eszedbe, ráadásul komolyan? A lányod meg majd Bögre lesz, vagy mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!