Valaki! Kutattam a vámpírok után. Lehet, hogy bajban vagyok? Megfenyegettek.
Na nézzük két szemszögből.
1. Ha megfenyegettek akkor nyílván közel járhatsz az igazsághoz. Ha nem félted az életed folytasd. /Nah itt jön az, hogy nem írtad mivel és hogy fenyegettek meg, ezért nem írok többet ezzel kapcsolatban.
2. Ha sok információd van akkor azt mindenképpen dokumentált, mentsd el különböző tárhelyekre.
3. Ha megakarod osztani a nagyközönségel akkor védesd le vagy pl. ad ki könyvként (mint a ,,Vámpírok! Vámpírok!" -című, valós dokumentumokon alapuló kötet).
1.b, Ha megfenyegettek akkor lépj az ügyben- feljelentés, de ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek akkor ne azt mond, hogy vámpírok voltak.
2.b, Ledt hamis infót szereztél vagy tényleg helytállókat és esetleg vmi másért fenyegettek meg. /részleteket nem tudok, ezért erre is asszociálok.
3.b, Nincs 3.b.
hogy érted azt hogy megfenyegettek? pontosabban hogyan üzenetben?? és mit írtak? leírnád létszi írd már meg privát üzenetben!!! meg hogy mit tudtál meg érdekelne!!!!! :DDDD
előre is köszi :DD (TALÁN SEGÍTHETEK DE NEM BIZTOS)
Ha tényleg komoly a kérdés és nem csak Humornak szánod.
Juttasd el minél több embernek az anyagot, sok vámpírfanatikus van és bizonyítékod van.
Pm-ben elküldheted azokat a "bizonyítékokat", én aztán nem félek semmi ilyesmitől...
Mivel semmit se írtál pontosan mi történt, csak nagy általánosságban, nem lehet okosabbat írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!