Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki! Kutattam a vámpírok...

Valaki! Kutattam a vámpírok után. Lehet, hogy bajban vagyok? Megfenyegettek.

Figyelt kérdés
Kutattam a vámpírok után és sok mindent megtudtam, most pedig megfenyegettek ..azért nem szeretnék ide mindent leírni, de jó lenne valaki aki szintén jártas a témában ..Segítség kellene..bármi..tanács..ötlet.

2012. szept. 5. 20:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem mi az összefüggés a vámpírok és a fenyegetés között...:/
2012. szept. 5. 20:46
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Wesley Snipes tudna jó tanácsokat adni ez ügyben, csak most börtönben van.
2012. szept. 5. 20:47
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert vámpírok fenyegették meg.

Ahm, szerintem ha tényleg tudnál valamit, akkor nem fenyegetnének, mert 1. senki se hinne neked, itt sem (legalábbis a többség nem). 2 gondolom bizonyítékod nincs, így a fenyegetésnek még csak értelme sem volt szintén.

2012. szept. 5. 20:48
 4/26 anonim ***** válasza:
írd le az egészet privibe, vállalom a kockázatot
2012. szept. 5. 21:05
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.. Szóval te voltál az! Készülj népünk bosszújára, 3 napon keresztül kínozni fogunk, majd élve eltemetünk Hitler elrohadt csontváza mellé, amelynek a bordái átszúrják a belső szerveidet, majd a bogarak fognak élve megenni!

Nah jó, igazából nem ,csak kiszívom a véredet geccóó:D

2012. szept. 5. 21:06
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
gecccó most ez olyan mintha a előző írta volna pedig nem is mert én egy külön ember vagyok geccóó
2012. szept. 5. 21:07
 7/26 A kérdező kommentje:

Ja..nem gond, számítottam az ilyen válaszokra.

Hogyha körülnéznétek amúgy a témában, érdekes dolgokat találnátok. Nem kevés munka elismerem, de megéri. Sőt sokan vannak gyakorin akik foglalkoznak ezzel és akik szintén kaptak fenyegetéseket, üzeneteket. Szerencsésebbek válaszokat is.

Arra gondoltam, hogy talán akik szintén kutatnak a témában írnak nekem és tudnak segíteni. Talán én is tudnék .... elég régóta foglalkozom ezzel és ez alatt az idő alatt sok dolog történt.

2012. szept. 5. 21:11
 8/26 anonim ***** válasza:
Fordítottad volna valami normális dologra az idődet inkább...
2012. szept. 5. 21:12
 9/26 anonim ***** válasza:

Tényleg érdemes gyk-n kutatni a témában mert jókat lehet röhögni ezen a sok hülye kérdésen.

Amúgy én is megfenyegetlek, most már tőlem is félhetsz!

2012. szept. 5. 21:20
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom mi az a vámpír! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! Van egy vámpírnak nevezett denevér faj, akik vérrel(is) táplálkoznak! Ez az infó, súlyos IQ szint növekedést okozhat!
2012. szept. 5. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!