Valaki! Kutattam a vámpírok után. Lehet, hogy bajban vagyok? Megfenyegettek.
Talán mert vámpírok fenyegették meg.
Ahm, szerintem ha tényleg tudnál valamit, akkor nem fenyegetnének, mert 1. senki se hinne neked, itt sem (legalábbis a többség nem). 2 gondolom bizonyítékod nincs, így a fenyegetésnek még csak értelme sem volt szintén.
Hmm.. Szóval te voltál az! Készülj népünk bosszújára, 3 napon keresztül kínozni fogunk, majd élve eltemetünk Hitler elrohadt csontváza mellé, amelynek a bordái átszúrják a belső szerveidet, majd a bogarak fognak élve megenni!
Nah jó, igazából nem ,csak kiszívom a véredet geccóó:D
Ja..nem gond, számítottam az ilyen válaszokra.
Hogyha körülnéznétek amúgy a témában, érdekes dolgokat találnátok. Nem kevés munka elismerem, de megéri. Sőt sokan vannak gyakorin akik foglalkoznak ezzel és akik szintén kaptak fenyegetéseket, üzeneteket. Szerencsésebbek válaszokat is.
Arra gondoltam, hogy talán akik szintén kutatnak a témában írnak nekem és tudnak segíteni. Talán én is tudnék .... elég régóta foglalkozom ezzel és ez alatt az idő alatt sok dolog történt.
Tényleg érdemes gyk-n kutatni a témában mert jókat lehet röhögni ezen a sok hülye kérdésen.
Amúgy én is megfenyegetlek, most már tőlem is félhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!