Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki! Kutattam a vámpírok...

Valaki! Kutattam a vámpírok után. Lehet, hogy bajban vagyok? Megfenyegettek.

Figyelt kérdés
Kutattam a vámpírok után és sok mindent megtudtam, most pedig megfenyegettek ..azért nem szeretnék ide mindent leírni, de jó lenne valaki aki szintén jártas a témában ..Segítség kellene..bármi..tanács..ötlet.

2012. szept. 5. 20:35
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hát, tudod..kinek mi..

Persze, az ember azt hallja kiskora óta, hogy ez meg az csak mese..így mivel azt mondják neki, ő ezt gondolja, hogyha valaki megtud dolgokat..mert ő nem hitte el azt, hogy minden csak mese, és elmondja, akkor lehülyézik..

Képzeld azt, hogy a szüleid kiskorodtól azt mondják, hogy 2+2=5

Aztán óvodába mész, ahol szintén ezt mondják.

Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok szintén ezt mondják.

Most már az összes osztálytársad akik a fenti rendszeren átestek, azt fogják mondani, hogy 2+2=5

, de ha te azt mondod, mert gondolkozol is stb. és nem csak elhiszed amit mondanak, hogy 2+2=4, akkor ki fognak nevetni.

Aztán egyetemre mész , ahol a professzorok is azt mondják, hogy 2+2=5

Aztán bekapcsolod a TV-t otthon, ott is azt mondják, hogy 2+2 az 5.

Így jó eséllyel azt fogod hinni, hogy 2+2=5, de attól még az akkor is 4-el egyenlő.

2012. szept. 5. 21:28
 12/26 anonim ***** válasza:
43%

Neeee, David Icke idézet... ez a 2+2=5 akkor szánalmas szöveg. Ne itt próbálj meg embereket téríteni. Van egy válaszoló (43%-os), ő akkora nagy Alaje fan, meg ilyen Icke imádó, keresd meg és élvezzetek rá együtt.

Eskü, ha még1x meglátom ezt a 2+2=5 szöveget, bann-t kérek az illetőre. Ma már úgyis töröltettem az egyik ilyen 2+2=5 választ.

2012. szept. 5. 21:36
 13/26 A kérdező kommentje:

Én még nem láttam ezt itt. :D

Nem vagyok Davis Icke fan. Ma láttam ezt először és megtetszett, mert igaz szerintem. Vámpírokról azt hallja az ember mindig, hogy hülyeség, mese..stb.

És ezután ő is így gondolja..hiszen így hallotta mindig mindenkitől..

De aki kutat , lehet, hogy megváltozik a véleménye..ha kutat..rendesen, mert nem könnyű megtalálni az infókat, nincs azért az emberek szeme előtt.

Vannak vámpírvadászok is...persze ezen is csak röhögnek sokan, de mind1..nem azért jöttem, hogy vitatkozzak.

2012. szept. 5. 21:52
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem kislány ahelyett, hogy álmodoznál, tanulj. Most, hogy elkezdődött az iskola az agyadat inkább arra használd, és ne a vég nélküli fantáziálásra. Látod a nyár jól kiszipolyozott, most is vámpírokat hallucinálsz.
2012. szept. 5. 21:55
 15/26 anonim válasza:
Meg irnád nekem is privibe
2012. szept. 5. 21:56
 16/26 A kérdező kommentje:

Már a megszólítás sem tetszett...a többiről pedig ne is beszéljünk. Engem ne kislányozz...főleg úgy , hogy nem tudsz rólam semmit.

Mániátok, hogy aki ilyet kérdez az vagy hülye, vagy fiatal.

Az meg sem fordul a fejetekben , hogy talán ti vagytok a tudatlanok. Még sosem tettétek fel azt a kérdést , hogy mi van , ha nekem van igazam mi?

Annyira bíztok magatokban...talán eljön az idő, amikor nem lesz már ilyen titkos ez a dolog..akkor persze először nehéz lesz felfogni, hogy ez , hogy lehet..ez csak mese..és mégse? Majd akkor pofára estek. Most ti nevettek , lehet a végén majd én fogok. Bár erre nem sok esélyt látok...hogyha kiderülnének dolgok elég nagy pánik lenne és baj.. Így ezt megfogják akadályozni mindig.

De ki tudja, lehet egyszer sikerül valakinek..

2012. szept. 5. 22:49
 17/26 Antimod ***** válasza:
100%

Ha tényleg megfenyegettek, nyugodtan leírhatod, kik tették és mivel! Főleg így valójában név nélkül. Tudod, nyilvánosság ereje...

Másfelől pedig leírhatnád azt is, amit megtudtál a vámpírokról. Nehéz embereket úgy meggyőzni, hogy nem árulsz el semmit a témáról.

2012. szept. 6. 10:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanád nekem hol kutattál és mit? Csak mert az interneten olyan dolgokat összehordanak az emberek, hogy az katasztrófa. Vámpírok nem léteznek. De! Nyitott vagyok feléd, bizonyítsd be nekem, hogy vannak. Ha nem itt, akkor privátba. Esküszöm neked, nem foglak kinevetni, és lehülyézni. Komolyan kíváncsi vagyok az érveidre. Ha pedig komolyan megfenyegetett valaki, azt ne hagyd annyiban, ha továbbra is zaklat, tegyél feljelentést.
2012. szept. 6. 10:32
 19/26 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem Twilight-rajongó tini vagy.

Felnőttként tényleg ennyire üres és szürke az életed, hogy vámpírmesékkel próbálod izgalmasabbnak tettetni?

Egyébként tessék linkelni a bizonyítékokat, amelyek igazolják a vámpírok létezését. Ha szolgáltatsz bizonyítékot, én leszek az első, aki bocsánatot kér és meghajol előtted. Addig viszont maradsz meséket kergető elvarázsolt ezopipi.

2012. szept. 6. 10:54
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha a nap legalkalmatlanabb időpontjában fenyegető megjelenésű, öltönyös vérszívók rontanak rád, azok nem vámpírok, csak néhány adóellenőr végzi a munkáját.
2012. szept. 6. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!