Mi az a LOÚ és mi az a VECCŐ? Komoly válaszokat!
Figyelt kérdés
Ez csak parodizációja az ezo kategnek, vagy megint kitaláltak valami marhaságot?2012. aug. 28. 02:15
21/33 anonim válasza:
hátha neked az a humor h minden második szó egy sztoriban az h bameg meg eci akkor egészségedre.,megjegyzem ebben a loú cuccban az a poén h sokan máig nem fogták föl h mi az.
22/33 anonim válasza:
Aki meg nem érzi ezekben a marhaságokban az iróniát azt rohadtul tudom sajnálni de komolyan.
23/33 anonim válasza:
Beszarok... már mióta itt poénkodunk a loúval, meg a veccővel, de még mindig komolyan veszik...
24/33 anonim válasza:
Pronhub-nak
Hát már bocs,de nem azt kell nézni benne.Én meg téged sajnállak k#rvára hogy ilyen b#romságon röhögsz
26/33 anonim válasza:
Azt a rohad.t! Hogy itt mennyi fogyatékos b@lf@sz van itt! Csak sajnálni tudlak titeket, hogy elhiszitek pár b#zinak ezt a sok LOÚ, veccő meg reptoid sz@rságot. Szánalmasok vagytok, de komolyan.
27/33 anonim válasza:
Hát én nem hiszem el.Csak idegesít hogy mindehol ez van.De tényleg olyan fogyatékos humor
28/33 anonim válasza:
Hali! Nemtom, volt-e már, de ha igen, mégegyszer, hogy tisztázzuk XD
Eszerint a loú egy...
(non-classical form of 氀) woolen textiles; (non-classical form of 毹) woolen blanket, a kind of dresses wear by monority, stupid and vulgar
:D
29/33 anonim válasza:
Ez most mi a bánatos rák akar lenni?!
30/33 anonim válasza:
Csak beírtam a keresésbe, és találtam:D Gondoltam, megosztom veletek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!