Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha minden nap 3-4 liter vizet...

Ha minden nap 3-4 liter vizet iszom, nem fognak kopoltyúim nőni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 13:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

- A válaszaimból láthadnád, hogy 50 elmúltam.

- Azt is láthatnád, nem ismeretlen előttem a testépítés - még, ha nem is vagyok gyakorló

híve.

- Miért kelle tisztelet adni annak az embernek, aki lehazugozza a másikat, és nevetséges

kislánynak nevezi?

- Monteznek volt egy igen sértő kitétele egy fórumozó számára, amire én csak

szarkasztikusan reagáltam ( "az a nevetséges kislány ..."). Az "az a nevetséges kisfiú"

kitétel ezt a kissé nevetséges és döbbenetesen bántó mondatot próbálta érzékeltetni Veled,

hogy milyen lenne ha te kapnál ilyen választ! Amint látom, jól meg is sértődtél rajta, de

az már nem zavar Téged, hogy ugyanezzel a titulussal te bántottad meg a másik embert!!!

Te tényleg ennyire feledékeny vagy? Javaslom, mielőtt írsz, olvasd át, mit írtál korábban!

Még egyszer: nem én írok hülyeségeket, csak próbálom kikarikírozni azt, ami tényleg

megérdemli a hülye jelzőt.

Más: azt is leírtam, hogy csak hülye kérdésekre adok hülye választ!!! Felfogtad?

Igen, azt is leírtam, de leírom mégegyszer: normális kérdésre normális válasz!

Nem is értem, mit problémázol ezen? Nézd át a kérdéseket és a válaszaimat még egyszer.

Én próbáltam nem megbántani sem titeket, sem másokat - akik nem érdemlik meg.

Nem értem, ti miért teszitek ezt folyamatosan?

Más: te tényleg annyira karitatív vagy, hogy a legidiótább kérdésekre is komolyan

válaszolsz? Ok, becsülüm az igyekezedeted, de azért te is csak tudsz különbséget tenni

kérdés és kérdés között?

Ha felfogtad a hülye kérdésemet, akkor miért te voltál az egyetlen, aki meg akart ölni??

Te nem segíteni akarsz az embereken, hanem csak magadat előretolni valamiképpen.

Azt hiszed te szartad a világot.

Bocs, most tényleg kezdem felvenni a te stílusodat ...

Ja igen: NEKEM ELTŰNT A ZSÍR A DEREKAMRÓL, BÁRMENNYIRE ROSSZUL IS ESIK EZ NEKED!

ELTŰNT! FEL TUDOD EZT FOGNI???

2012. júl. 22. 17:08
 12/20 dirtboy ***** válasza:

/A válaszaimból láthadnád, hogy 50 elmúltam./

mondtam már hogy nem követem nyomon a tevékenykedésed,k urvára nem láttam tőled csak azt a választ,vagy ha láttam is választ már elfelejtettem.

/Azt is láthatnád, nem ismeretlen előttem a testépítés - még, ha nem is vagyok gyakorló/

pedig úgy tűnik,másként tudnád hogy nincs helyi zsírégetés mert azt is tudnád hogy miként tűnik el a zsír.

/Miért kelle tisztelet adni annak az embernek, aki lehazugozza a másikat, és nevetséges,kislánynak nevezi?/

olvasd vissza,nem Montez kezdte felhozni a másik életkorát hanem az a nő.

Montze senkivel nem szokott durván beszélni,már több mint 4000kérdésre válaszolt és a %a még mindig 90% felett van.

ez nem hiába van így.

hasznosan szokott válaszolni és nem szokott másnak beszólni max csak akkor ha tényleg nagy hülyeségről van szó mint annál a kérdésnél is.

/Más: azt is leírtam, hogy csak hülye kérdésekre adok hülye választ!!! Felfogtad?/

a gond csak az hogy te azt hiszed hogy helyes választ adtál akkor,pedig ez nem így van.

/Én próbáltam nem megbántani sem titeket, sem másokat - akik nem érdemlik meg.

Nem értem, ti miért teszitek ezt folyamatosan?/

azért mert muszáj, ha nem mondom meg a frankót a másiknak akkor sosem fog észhez térni.

szerencsére elég sok b alf asz el lett már űzve a sport kategóriából.

aki nem oda való az ne írjon ott én úgy vagyok vele.

/Ha felfogtad a hülye kérdésemet, akkor miért te voltál az egyetlen, aki meg akart ölni??/

azt nem emiatt a kérdés miatt írtam

itt csak azt látom hogy ott le hurrogod a normális válaszolót közben meg itt kiderül hogy egy debil az aki ott dumált.

de most komolyan,én nem nagyon hiszem el hogy 50el múltál.

egy szellemileg egészséges 50éves ember nem poénkodik ilyen kérdésekkel mint ez a 3-4litet víz meg kopoltyú.

én nem tudom te milyen környezetben laksz,élsz milyen barátaid vannak de lehet hogy pont hogy nincsenek szerintem szörnyű ha egy 50éves ezzel szórakoztatja magát.

ideje lenne felnőnöd ha tényleg 50éves vagy.

/Te nem segíteni akarsz az embereken, hanem csak magadat előretolni valamiképpen/

ezt hogy gondoltad?

ha ismernél tudnád hogy nem árulok el infókat magamról.

ismeretlen személy vagyok aki válaszolgat.

kicsit nehéz lenne így bárhogy is profitálni a válaszaimon.

/Ja igen: NEKEM ELTŰNT A ZSÍR A DEREKAMRÓL, BÁRMENNYIRE ROSSZUL IS ESIK EZ NEKED!/

én sosem vitattam hogy nem tűnt el,Montez sem vitatta.

a hazudozást sem úgy értette Montez hogy nem tünt el a zsír.

úgy kell érteni hogy nem a hula-hopp karikázástól tűnt el hanem étrendbeli,életviteli változás történt közben és az a fő oka hogy fogytál.

az meg hogy honnét fogysz genetikai dolog.

természetesen hová a legkönnyebben hízol onnét fogysz a legnehezebben.

de nincs ilyen hogy kb.semmi erőbevetéssel egy karikát forgatsz magad körül és akkor ahol a karika hozzád ér onnan fogy a zsír.

ez baromság.

ennyi erővel a nők pörgethetnék a felkarjukon is aztán eltűnne az integető háj.

ha meg a nyakukon pörgetik akkor meg szálkásodik a nyakuk.

az aerob mozgás is nem csak annyi okból jó hogy még tart kalóriát éget hanem azért mert edzés után órákig pörgeti az anyagcserét.

azaz felgyorsult anyagcseréd lesz utána.

ez a hula-hoppozástól nem lesz és közel sem éget elég kalóriát egy kis csípő rázás.

/lást pl a hastáncosokat akiken van kis úszógumi/

a hastánc kicsit aktívabb mozgás mint a hula-hopp és mégsem tűnik el nekik az úszógumi.

erre adj magyarázatot nekem.

miért nem tűnik el nekik?

2012. júl. 22. 17:46
 13/20 A kérdező kommentje:

"hasznosan szokott válaszolni és nem szokott másnak beszólni max csak akkor ha tényleg nagy hülyeségről

van szó mint annál a kérdésnél is."

Nem ezt írtam én is ?

"azért mert muszáj, ha nem mondom meg a frankót a másiknak akkor sosem fog észhez térni.

szerencsére elég sok b alf asz el lett már űzve a sport kategóriából.

aki nem oda való az ne írjon ott én úgy vagyok vele. "

Nem ezt írtam én is ?

"itt csak azt látom hogy ott le hurrogod a normális válaszolót közben meg itt kiderül hogy egy debil az

aki ott dumált.

de most komolyan,én nem nagyon hiszem el hogy 50el múltál.

egy szellemileg egészséges 50éves ember nem poénkodik ilyen kérdésekkel mint ez a 3-4litet víz meg

kopoltyú. "

Az előbb nem azt írtad, hogy te is felfogtad a kérdés lényegét?

Te tényleg ennyire képtelen vagy a saját mondandódat felfogani?

Montez mondott, amit mondott, leszarom! Akkor is durva volt, és én is csak ennyit tettem.

A DEREKAMRÓL HELYILEG ELTŰNT A ZSÍR, ÉS SZAROK A 26 ÉVES TAPASZTALATOTOKRA!

FOGD MÁR FEL, HOGY MÁSHOGY

IS LEHET, AMIT TE MEGÁLMODSZ.

De hogy lásd, sok mindenben egyetértek veled. Genetika, nagy izomcsoportok megdolgoztatása, stb. OK. Még

a helyi zsírégetés lehetetlenségében is hiszek. Bizonyo mértékig.

MÉGIS, NEM VOLT TÁPLÁLKOZÁSBELI KÜLÖNBSÉG A DERÉKBÓL FOGYÁSKOR.

EGYÉBKÉNT PRÓBÁLD MEG MEGFORGATNI A KARIKÁT, MONDJUK 20 PERCEN KERESZTÜL, MIKÖZBEN MEGTANULTAD PERSZE AZT

IS, HOGYAN VISZED LE FÖL A COMBODTÓL A HÓNALJADIG!

AZTÁN MAJD HA NEM LETT IZOMLÁZAD AZ EGÉSZ FELSŐ TESTEDBEN, AKKOR ÍRJÁL ÚJRA! SZÓVAL RÁZZAD CSAK A CSÍPŐD

ÚGY HÚSZ PERCIG, AZTÁN MAJD MEGÁTOD MI LESZ.

HOGY LEHET VALAKI ILYEN FAFEJŰ?

BOCS DE TÉNYLEG KEZDEK MÉRGES LENNI EKKORA FAFEJŰSÉG LÁTTÁN.

Miért nem vagy képes elfogadni, hogy valami működik? Másképp, mint azt te gondolod?

Amúgy, ha olvasod is a szakirodalmat, láthatnád, hogy még a legnagyobb testépítők - ill. tanácsadóik -

körében is folyamatos a vita, mind az edzéseket, mind a zsírégetést, az izomépítést, vagy éppen a diétát

illetően.

Fletcher, Coleman, Sarcev, DeMayo, Cutler, Baker, Dillet, stb. teljesen más edzésmintákat követtek egy

egy izomcsoport kihangsúlyozására.

Ja igen: az persze természetes, hogy ha zabálsz, akkor semmi ne fog látszani a kocka hasadból (six pack AB).

2012. júl. 22. 19:14
 14/20 dirtboy ***** válasza:

na jól van én ebből kuszáltam mert felesleges írnom bármit is debil vagy.

egyébként meg hidd el bátran hogy semmiféle izomlázat nem éreznék 20perc karikázás után.

én nem tudom te hallottál e már olyanról hogy fizikai munka meg olyanról hogy mellette kemény súlyzós edzés de szerintem egyik sem mond neked semmit ha neked 20perc ökörködésről izom lázad volt.

azt sem tudtam hogy gyerek koromban mikor még hula-hoppoztam szórakozásból ennyire kemény voltam.

mert akkor sem volt izomláz.

na mindegy biztos bennem van a hiba.

csá

2012. júl. 22. 19:27
 15/20 A kérdező kommentje:

Még mindig és mindig azt mondom, próbáld ki!

Ha neked ez ökörködés, akkor te egyszerűen egy elvakul hímsoviniszta vagy, aki azt hiszi, ez csak

kislányoknak való.

Mi a véleményed pl. az ugrókötélről? Ezt is kislányok csinálják. Ugye?

Meg persze Erdei Zsolt, és a többiek... Akik egy egy edzésen éppen húsz-harminc percet foglalkoznak

az ilyen kislányos dolgokkal, ami persze komoly testépítőknek nem való ám!

Nehogy megszóljanak a "nagyok".

Hallottál már pl. a köredzésről, az intervallumedzésről, kettlebell, a saját testsúllyal való

edzésekről, stb.? Amik a legkegyetlenebb testépítőket is kiborítják?

Vagy ahogy a boxolók edzenek? Ugrókötél, gumikötél, tornaszerek, gyűrű, bordásfal, stb.

Próbálj ki valami mást is, mint a merev, tól-ig súlyok mozgatása, amikor a teljes tested dolgozik

folyamatosan, szó szerint a bokától a vállig ...

Aztán majd szívesen beszélgeted veled, akkor is ha letéped a fejemet :-)

2012. júl. 22. 19:55
 16/20 dirtboy ***** válasza:

az ugráló kötél az jó,de az más is mint a hula-hopp a kettő ne vedd egy lapra.

én is ajánlottam már hogy ugráló kötelezzenek ha nem akarnak se futni se biciklizni meg sem se semmit csak otthon a szobába egyszerűen de mégis hatékonyan mozogni.

de a hula-hopp az kosán sem olyan jó mint az ugráló kötél.

meg intervallum edzés,az már mondjuk kardió edzés nem pedig aerob.

kettlebell nem is értem hogy tudsz ilyeneket egy lapon emlegetni.

1000x hatékonyabbakat soroltál mint a karikázás.

a boxolóknak pedig van azért étrendjük is és azért nem csak ugráló köteleznek.

mondjuk mondhattál volna szálkásabb boxolót is madártól mert madár pont hogy nem éppen azok közé tartozik.

2012. júl. 22. 20:04
 17/20 A kérdező kommentje:

Bocsika! Mit látok? Kislány korodban te is hula-hoppoztál?

Nahát, most meg kőkemény férfi létedre próbálod letagadni???

Hehe, elszóltad magad!

Tényleg elképesztő, de megpróbállak beledöngölni a földbe, pedig, Istenemre, ez sohasem volt célom.

Én nem ezért vitatkozom!

Egyetlen célom volt: elhitetni a kőkemény testépítőkkel, hogy vannak a súlyokon más értékek is.

Egyébként eddig nem mondtam - miért is mondtam volna - de nekem van egy szobám, nem nagy, ami csak

testépítő ill. tornafelszerelésekkel van berendezve.

Van hula-hopp karikám, ugrókötelem, egykezes és kétkezes súlyaim (30 kg-ig), bordásfalam,

függeszkedő, ez a TRX vagy hogy mondják (saját gyártmány). Van fitness labdám (tudom, ez nőknek

való), és egy saját készítésű evezőpadom (gumikötéllel).

Lehet, nem vagyok olyan erős, mint te, de pl. egy akadálypályán bármikor kihívnálak.

Pl. kötélen való függeszkedésben (amit az iskolában szoktam csinálni - nem gyerekként, hanem

tanárként). Vagy pl. futásban, vagy úszásban, de akár triatlonban is (nem az olimpiaira gondolok,

hanem a vasemberre).

Komolyan gondolom, ha már ilyen szépen összeismerkedtünk.

Én szegedi vagyok.

Árpád

2012. júl. 22. 20:20
 18/20 A kérdező kommentje:

Most olvasom a válaszodat, de én már elküldtem az enyémet.

Ne haragudj, tényleg nem akartalak a földbe döngölni.

Ha nem tévedek, te is kezdesz megenyhülni irányomban. Ez jó. Tudunk valódi párbeszédet is folytatni

:-) Amiket írsz, az ok. Nem akrtam összekeverni a dolgokat, csak ellenpéldaképp írtam, amit írtam.

Én sokáig végeztem kőkemény body-s edzéseket, de nem volt rá pénzem hosszú távon, ezért maradtam a nagyjából saját súlyos edzéseknék. Ezek az eszközök, amiket említettem, fillérekbe kerülnek.

De a karikázást - még most is állítom - próbáld ki!

Árp

2012. júl. 22. 20:34
 19/20 dirtboy ***** válasza:

/Bocsika! Mit látok? Kislány korodban te is hula-hoppoztál?

Nahát, most meg kőkemény férfi létedre próbálod letagadni???

Hehe, elszóltad magad!/

mivan?

én nem szóltam el magam,szándékosan írtam le hogy gyerek koromban én is hula-hoppoztam,persze nem fogyás céllal hanem szórakozás,tudod mint minden gyerek.

én ezt nem tagadom,ha tagadnám nem írtam volna.

/Egyetlen célom volt: elhitetni a kőkemény testépítőkkel, hogy vannak a súlyokon más értékek is./

kicsit rosszul fogalmaztál,ha azt írod hogy próbáltad elhitetni akkor az azt jelenti hogy nem úgy van de te próbáltad meg győzni őket.

/Egyébként eddig nem mondtam - miért is mondtam volna - de nekem van egy szobám, nem nagy, ami csak

testépítő ill. tornafelszerelésekkel van berendezve./

eddig én sem mondtam,miért is mondtam volna de én sem konditeremben edzek.

nem kell kihívnod futásban,vagy úszásban ha te ezeket rendszeresen csinálod akkor egyértelmű hogy te nyernél,én nem futok rendszeresen nem úszok rendszeresen.

én súlyemelésben győznék.

mindenki abban jó amit csinál ilyen egyszerű.

viszont ennek semmi köze ahhoz hogy a hula-hopptól nem lesz helyi zsírégetés.

ha lenne minden testépítő csinálná.

2012. júl. 22. 20:36
 20/20 A kérdező kommentje:

mindenki abban jó amit csinál ilyen egyszerű.

OK, most te győztél. De hula-hopp-ban biztos én győznék. :-)

Most elteszem magam, mert holnap reggel vár rám a karika :-)

2012. júl. 22. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!