Ha minden nap 3-4 liter vizet iszom, nem fognak kopoltyúim nőni?
Attól csak pikkelyek.
A kopoltyú kinövéséhez tudományosan igazolták,hogy napi 8-10 liter víz elfogyasztása szükséges.
:-)
Nem érted a viccet kedves Dirtboy. Csak kíváncsi voltam, ekkor barom kérdésre milyen válaszok jönnek. Amint látom, rajtad kívül senki nem háborodott fel, hanem pojénra vette.
Köszönöm mindenkinek a rendkívül előremutató válaszokat :-)
Árpád
(tudom: poén, nem pojén - mielőtt ezt is szóvá tennéd)
Még egyet utoljára: ha már ennyire nyomon követed karitatív tevékenységemet, láthatnád, hogy sehol nem adtam fogyis tanácsot, csupán leírtam azokat a tényeket, amik pl. a bodybuilder.hu-n is olvashatóak (ti. mennyit lehet egy nap - még egészségesen - leadni).
Nem értem miért akar megkövezni, felnégyelni, vízbefojtani, meg mit tudom én. Talán kevesebbet kellene gyúrnod :-)
Árpád
Kedves DirtBoy és hasonlók figyeljetek csak ide:
Az első és legfontosabb, hogy én soha nem kívánok nektek semmi rosszat, akkor se, ha ti belefojtanátok engem egy
vödör vízbe.
Sőt, Ti nekem partner vagytok, akikkel lehet beszélgetni.
Még akkor is, ha kissé keményen fogalmaztok. Ez a ti hozzáállásotok, a ti véleményetek. Nyilván tapasztalt emberek
vagytok a magatok területén (bodybuilding, ...)
De azért másnak is lehet tapasztalata, és úgy néz ki, ebben nem tudunk egyetérteni.
És akkor mi van? Felborult a világ rendje?
Bennem nincs rosszakarat, de még hiúság sem. Miért?
Egyszerűen a kérdés értelmetlen a számomra! Én nem azért írok erre a fórumra, mert valamiért szeretném magamat
előretolni.
Ha értelmes kérdésre bukkanok, akkor azt igyeszem értelmesen és becsületesen megválaszolni.
Viszont az a tapasztalatom, hogy itt rengeteg az olyan ember, aki nem érdemli meg a normális választ. Egyszerűen
azért, mert lusta arra, hogy valódi, szakmai fórumokon kutasson. Ok. Lehet, hogy ez a fórum nem a szakmaiságról
szól, de akkor meg mit vársz tőle????
Tényleg egy internetes közösségtől várod, hogy megoldják életed problémáit???
Aki ideáig sűlyed, az meg is érdemli, hogy hülye kérdésekre hülye válaszokat kapjon!
Ezért tettem fel idióta kérdésemet a kopoltyúkról. Senki nem vette komolyan a testépítőkön kívül.
Ti testépítők, talán egy rosszul értelemezett önazonosság miatt, meg vagytok sértve, ha valaki mást tapasztal.
De miért??? Könyörgöm miért???
Még egyszer: engem belefojthattok egy vödör vízbe, akkor sem fogom felvenni a ti stílusotokat.
Ha szarkasztikus és idióta vagyok, annak egyetlen oka, hogy maga a kérdező is az!
Meg kell nézni, van e értelme a kérdésnek, és kb. ennyi!
Soha nem adnék felelőtlenül tanácsot! De még akkor se, ha nem kérik.
Nekem ez a fórum egy kissé nevetséges. Egyszerűen azért mert túl sok az olyan kérdés, amiből nyilvánvaló, hogy a
feltevő vagy hülyéskedik - mint utóbb én is - vagy egyszerűen lusta a kérdező arra, hogy az Internet milliónyi
válaszából megkeresse a számára megfelelőt. Azokból, amik egyébként tényleg hitelesek lehetnének.
Elismerem: nagyon nehéz megtalálni a konzisztens választ az Interneten. De mi lenne, ha nem lenne az Internet???
Valóban, mindenkinek a saját felelősége, hogy olyan válaszokat adjon, ami előreviheti mások életét.
De mégegyszer és utoljára: a hülyeséggel nem lehet mit kezdeni. Csak értelmes kérdésekre lehet értelmes válaszokat
adni!
Árpád
/Sőt, Ti nekem partner vagytok, akikkel lehet beszélgetni.
Még akkor is, ha kissé keményen fogalmaztok. Ez a ti hozzáállásotok, a ti véleményetek. Nyilván tapasztalt emberek
vagytok a magatok területén (bodybuilding, ...) /
partnerek?
Monzetnek aki 41éves és 26éve foglalkozik testépítéssel mit is írtál?
idézem ha nem tudnád
/anyádlehetnék válasza:
Monteznek: az a nevetséges kisfiú, hogy hiú vagy és nagyon beképzelt, amikor lehülyézed a másikat, aki TAPASZTALT valamit, amit te nem! Szerintem az életben nem próbáltad a hula-hopp karikát, de nagynak képzeled magad, csak mert 26 éve csinálsz valamit. Mást viszont nem!
Montez meg menjen a ...-be! Ahogy ő írja: a véleménye nem fog megváltozni ... Sajnálom az ilyen embert. Árpád/
ez igen,ez tényleg partnernek kezelés.
mekkora tisztelet adtál meg hű ha.
meg még kis fiú. az a duma.
szerintem te még 25éves sem vagy aztán kisfiúzol itt neten mert itt nagy szájat lehet nyitni.
úgy sem ismer senki.
/Ha értelmes kérdésre bukkanok, akkor azt igyeszem értelmesen és becsületesen megválaszolni.
Viszont az a tapasztalatom, hogy itt rengeteg az olyan ember, aki nem érdemli meg a normális választ. Egyszerűen
azért, mert lusta arra, hogy valódi, szakmai fórumokon kutasson. Ok. Lehet, hogy ez a fórum nem a szakmaiságról
szól, de akkor meg mit vársz tőle????/
olvasd el a gyakori kérdések szabályzatát.
tényleg sok ugyan olyan kérdés van de ez az oldal ilyen,nem az a megoldás hogy hülyeségeket írsz be csak azért mert volt már ilyen kérdés.
ne bírom az ugyan olyan kérdéseket akkor nem való neked a gyakorin a válaszolgatás,akkor menny át más oldalra ami neked megfelel és ne itt rontsd a levegőt.
/Lehet, hogy ez a fórum nem a szakmaiságról/
azért van itt szakmai válaszoló is akinek hasznos válaszi vannak pont egy olyannak szóltál be aki szerintem semmit nem tudna felmutatni csak azt hogy néha olvasgat a bodybuilder.hun
/Tényleg egy internetes közösségtől várod, hogy megoldják életed problémáit???/
itt nem tudom mire gondolsz én válaszoló vagyok még sosem kérdeztem tehát én nem várom hogy megoldják a problémáim mert itt én szoktam megoldani mások problémáit.
/Ezért tettem fel idióta kérdésemet a kopoltyúkról. Senki nem vette komolyan a testépítőkön kívül/
most komolyan azt hiszed hogy én nem vágtam le hogy poén lenne.
természetesen tudtam csak elborzasztott hogy az emberek hová süllyednek.
mint már írtam is ez dedó poén volt,óvodás szint.
én azért regisztráltam ide hogy másoknak segítsek,tapasztalatimat megosszam másokkal.
nem azért hogy baromságokat irkáljak a kérdések alá.
sem azért hogy humornak szánt szánalmas kérdéseket rakjak ki mint valami szellemileg sérült gyerek.
ezt hívod te poénnak?
ez a poén:
http://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM
/Meg kell nézni, van e értelme a kérdésnek, és kb. ennyi!/
és ennek a kérdésnek mi is volt az értelme?
/Nekem ez a fórum egy kissé nevetséges. Egyszerűen azért mert túl sok az olyan kérdés, amiből nyilvánvaló, hogy a
feltevő vagy hülyéskedik - mint utóbb én is - vagy egyszerűen lusta a kérdező arra, hogy az Internet milliónyi válaszából megkeresse a számára megfelelőt. Azokból, amik egyébként tényleg hitelesek lehetnének./
erre is csak azt tudom mondani hogy akkor nem kell látogatnod a gyakorit,tudod ha egyszer valamit nem szeretsz azt nem kell erőltetni.hagyd itt az oldalt és ez a problémád máris megoltódott.
/Azokból, amik egyébként tényleg hitelesek lehetnének./
ja mert itt nincs olyan válaszoló akire lehet hallgatni.
nem mindenki irkál hülyeségeket úgy mint te.
/De mégegyszer és utoljára: a hülyeséggel nem lehet mit kezdeni. Csak értelmes kérdésekre lehet értelmes válaszokat adni/
és amiből ez ki indult az egy értelmes kérdés volt csak sajna jött egy hü lye nő aki semmit nem ért semmihez aztán meg még te megerősítetted a fogyatékos nő állításait.
közben meg nem is nektek volt igazatok csak sajnos sz art sem tudtok róla hogy mi kell ahhoz hogy valaki eltüntesse a zsírt magáról de ezért a hozzáértőnek aki már sokszor szálkásított be kell szövegelni és meghazudtolni.
vissza térve a partnernek való kezeléshez hát csinálhatnád jobban is.
Amúgy nem értem, hova lett DirtBoy korábbi kedves válasza??? Eltűnt csak úgy az éterben? Vagy direkt vetted le? Lehet ilyet is csinálni?
Most tényleg? Ez így meghamisítása a párpeszédnek!
Nem látom kedves, és célratörő korábbi válaszodat. Amiben pl. azt írtad, hogy megfojtanál egy kanál vízben...
Ez a sor valahogy most kimaradt a történetből. Ez direkt, vagy a szerkesztők különös játéka lenne???
Érted mire gondolok! Én naivan válaszolok valamire, és közeben kiderül, hogy a megválaszolt kérdés eltűnik a nagy fene éterben!
Hová lettél DirtBoy???
én nem tudom hová lett,valaki biztos bejelentette a modiknak aztán eltüntették.
másként nem tűnik el csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!