Lehet-e attól bajom, ha már 10 éve minden nap megiszok 1 liter tejet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 09:27
1/9 Takianti45 válasza:
Én is mindennap megiszok kb. 1 liter tejet, és soha nem tört el még semmim, pedig régen keróztam elég brutálisan, max valaki allergiás lesz rá, ha sokat iszik, de az már kijött volna.
2/9 anonim 

válasza:

Ha hajlamos vagy a vesekőre, akkor esetleg. Nekem például ezért kellett leállnom a tejjel, pedig imádom. :(
De amúgy nem okoz gondot. :)
3/9 anonim 

válasza:

Addig amíg úgy érzed, hogy jólesik, addig nem. A szervezet jelzi, ha valami nem kell neki. Én is nagyon szeretem a tejet, de van egy érdekes tejivási szokásom: Nem iszom két évig, aztán megkívánom és akkor iszom hónapokig és egyszer csak azt érzem, hogy tiltakozik a szervezetem. Akkor megint nem iszok egy darabig.
4/9 anonim 

válasza:

Ha csak nem valami ócska tejnek nevezett-tejporból készült tartóslöttyöt iszol, akkor nem.
5/9 anonim 

válasza:

A tej egészséges, persze az igazi. Egyébként a bolti tejektől sem lesz bajod igaz nem a leg egészségesebb de jobb mint a tejporos szutyi ami általában a legolcsóbb tejek közt van.
6/9 anonim 

válasza:

2-es válaszoló. Én is így jártam. Az orvos tanácsára nem ihatok sok tejet, mert a kalcium vesekövességet okozhat nálam.
7/9 anonim 

válasza:

500 kalória, mint egy tábla csoki, elhízáson kívül semmi bajod nem lehet.
8/9 anonim 

válasza:

Ha nem vagy cukorbeteg, meg nincs az inzulinoddal baj, akkor nem gond. A tej nagyon nagy inzulinválaszt vált ki. Én például ezért nem ihatom.
9/9 anonim 

válasza:

Bajod nem lehet, max nem törik el semmid :D és egészséges leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!