Az igaz, hogy ha napi 1 liter tejet megiszok, jobban fogok nőni?
1. A kálcium bevitellel a növekedést nem, csak a csontok erősségét tudod befolyásolni.
2. A tej korántsem olyan egészséges, mint ahogy azt régebben állították. Tehéntej bocinak, kecsketej kiskecskének, anyatej csecsemőknek való. [link]
Nagyon lényeges, a megfelelő időben, megfelelő minőségű alvás, ne éjszakázz. A növekedési hormon sajátosága, hogy alvás közben választódik ki nagyobb mennyiségben. Kellenek hozzá a vitaminok, ezért szokták gyerekeknél hangsúlyozni a fontosságát. Az alkohol főleg, de a nikotin is, ellene dolgoznak, ezért is veszélyesebbek gyerekekre.
A többi genetika dolga, abba nem tudsz beavatkozni.
Ha lány vagy nem sokban reménykedhetsz már, de a fiúk 23-24 éves korukig is nőhetnek. Ez esetben van még időd.
Fiú vagyok! Cigizni életembe nem cigarettáztam még. Undorodom a szagától. Az éjszakázásról viszont nehéz lesz leszokni, 1-2 körül szoktam csak elaludni. A 8 óra alvás ennek ellenére meg szokott lenni, mert későn kelek.
Milyen kajákat egyek? Ebbe még tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!