Előfordult már veletek az, hogy olyan helyen jött rátok a röhögőgörcs amikor nagyon nem kellett volna?
Wow,nagyon jó kis történetek :D
A legdurvább történet ezek közül az,aki írta hogy pont az esküvőjén jött rá a röhögőgörcs,azért az kemény lehetett :D
Még gyerekkoromban történt,hogy öcsémet,és engem elvitt anyu fényképészhez.Valami bagatel dolgon el kezdett nevetni tesóm,de úgy,hogy a pasi nem bíta tartani a gépet,le kellett ülnie,úgy rázkódott a röhögéstől. Viccesek lettek a képeink!
A másik alkalom az volt mikor egy mozi után beültünk családostól egy cukrászdába,emlékszem madártejet kértem,és majd megfulladtunk akkor is anevetéstől valami hülyeség miatt.Majdnem kidobtak minket,szerencsére volt köztünk egy kismama is,talán miatta maradhattunk.
:-)
szintvizsgán. Állok, az igazgató kérdez, én meg elkezdek röhögni. Aztán az osztály is nevet, amitől én méginkább nevetek. Utána a tanári kar, sőt, a végén az igazgató is röhögött.
Azután halljuk, hogy ez a szomszédban megismétlődik....... xD
Igen már egy csomószor. Pl. Egyszer törin a trónviszályokról olvastunk. Ahogy a tanár mondta, hogy "Megölték az embert,,.
Akkor a padtársam elkezdi nekem hogy "kinyiffantották a csáveszt,,. na erre úgy elkezdtem röhögni, hogy leestem a székről. A tanár nem értette, min röhögök, hiszen ez az anyagrész nem volt vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!