Előfordult már veletek az, hogy olyan helyen jött rátok a röhögőgörcs amikor nagyon nem kellett volna?
Igen. :DD Múltkor ültem a buszon, egy srác ült mellettem. Zenét hallgattam fülhallgatóval, és az egyik számról valami nagyon vicces dolog jutott eszembe és röhögőgörcs., kicsit sem néztek dilisnek az emberek. :'DD
16/L
Igen, vizsgán.
Előttem szórtak ki minimum 5 emberkét.
Ezek után az esélytelen nyugalmával kihúztam az egyetlen tételt, amit tudtam, és akkor már nem volt visszaút... kirobbant.
Az esküvőmön jött rám a röhögőgörcs, de annyira, hogy nem bírtam abba hagyni, az egész szertartás alatt. :D
A férjem próbált csipkedni, hátha abba hagyom, de nem ment neki. Nagyon aranyos volt, azt hitte ott nagyon komolynak kell lenni, és nem tudta mit csináljunk. XDDDD
Annyira nevettem, hogy a házasság kötős néni is elkezdett nevetni. :D
Félreolvasta a szöveget, illetve a végén már olvasni sem bírt, annyira nevetett szegény. XDD
Egyszerűen nem bírtam abbahagyni, de szerencsére ő sem, így nem voltam egyedül. XDDDDD
A végén már a háttérben is nevettek.
Ha röhögve is, kimondtam az igent. XD A gyertya gyújtásról már nem is beszélnék. XDDD
Szerintem ennél emlékezetesebb esküvőm nem is lehetett volna. Kár, hogy videó nem készült, csak fotó a teremben. XD
A házasságkötős hölgy, még mindig emlékszik ránk, 8 év után is, és nevetve meséli a történetet. :D
Azt mondta 30 éves pályafutása során, ilyen még nem volt. XDDD Ennek nagyon örültem! xDDD
igen, templomban is volt meg órán is. vicces krapek vagyok. próbáltam nem feltűnő lenni, valamennyire sikerült. lökött osztálytársam egyszer csak beszólt egy szót és legszivesebben fetrengtem volna.
templomban is beszóltak a mellettem ülő haverjaim vmi vicceset, amivel egész héten hülyéskedtünk, olyan szót, és azt összekeverték egy olyan szóval, amit a lelkész mondott és onnantól kezdve lehajtottam a fejem a pad alá és befogtam az orrom h ne jöjjön ki rajta a levegő. utólag bánom most h nem mentem ki a templiből h kiröhögjem magam.
buszon azt hiszem nem volt, de egyszer ott is hoztuk a formánkat a haverokkal, mert volt nálunk egy kis diktafon és Vágó István műsort improvizáltunk rá: biztos hogy megjelöli? meg ilyenek. velem szemben egy utas eléggé mosolygott.
ja, meg úszás közben. egy picit megálltunk a medence egyik végében pihenni, erre a haverom elkezd magyarázni valamit tisztára viccesen és rámjött a röhögés. gondoltam, úszni is kéne már, de a röhögés nem akart elmúlni. mindegy, azért nekivágtam az úszásnak, próbáltam a víz alatt kifele fújni a levegőt, de nem mindig sikerült.
volt h egy tóban átúsztunk a túloldalra, megint poénkodtak, megint röhögőgörcs. hátamra feküdtem a vizen, így éltem túl. ezt egyébként már korábban elterveztem h ha vízben rámjön a röhögés akkor a hátamra fogok feküdni, be is jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!