Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Előfordult már veletek az,...

Előfordult már veletek az, hogy olyan helyen jött rátok a röhögőgörcs amikor nagyon nem kellett volna?

Figyelt kérdés
Pl,templomban,iskolai ünnepségen,buszon amikor egyedül voltál. :D

2012. júl. 12. 00:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
egyedül nem nagyon,de barátnőimmel elég sokszor nevettünk amikor nemkellett volna.(Például egy tanórán)
2012. júl. 12. 00:16
 2/15 anonim válasza:
100%
angol szóbeli érettségin miután rájöttem h mekkora marhaságot mondtam :d kiküldtek egy kicsit "levegőzni"....
2012. júl. 12. 00:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen. :DD Múltkor ültem a buszon, egy srác ült mellettem. Zenét hallgattam fülhallgatóval, és az egyik számról valami nagyon vicces dolog jutott eszembe és röhögőgörcs., kicsit sem néztek dilisnek az emberek. :'DD

16/L

2012. júl. 12. 01:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem fagyi kérés közben :DDDDDDDDD
2012. júl. 12. 05:45
 5/15 usernam3 7894 válasza:
52%
Irodalom oran egy haborurol szolo szövegen röhögtem el magamat amiben semmi vicces nem volt és pont ey volt benne a vicces:D
2012. júl. 12. 08:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vizsgán.

Előttem szórtak ki minimum 5 emberkét.

Ezek után az esélytelen nyugalmával kihúztam az egyetlen tételt, amit tudtam, és akkor már nem volt visszaút... kirobbant.

2012. júl. 12. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvőmön jött rám a röhögőgörcs, de annyira, hogy nem bírtam abba hagyni, az egész szertartás alatt. :D

A férjem próbált csipkedni, hátha abba hagyom, de nem ment neki. Nagyon aranyos volt, azt hitte ott nagyon komolynak kell lenni, és nem tudta mit csináljunk. XDDDD

Annyira nevettem, hogy a házasság kötős néni is elkezdett nevetni. :D

Félreolvasta a szöveget, illetve a végén már olvasni sem bírt, annyira nevetett szegény. XDD

Egyszerűen nem bírtam abbahagyni, de szerencsére ő sem, így nem voltam egyedül. XDDDDD

A végén már a háttérben is nevettek.

Ha röhögve is, kimondtam az igent. XD A gyertya gyújtásról már nem is beszélnék. XDDD

Szerintem ennél emlékezetesebb esküvőm nem is lehetett volna. Kár, hogy videó nem készült, csak fotó a teremben. XD

A házasságkötős hölgy, még mindig emlékszik ránk, 8 év után is, és nevetve meséli a történetet. :D

Azt mondta 30 éves pályafutása során, ilyen még nem volt. XDDD Ennek nagyon örültem! xDDD

2012. júl. 12. 14:16
 8/15 anonim válasza:
100%
Persze, mindig...Főleg tanóra közben...Ebben a tanévben a két legjobb barátnőmmel ültem, mert három pad volt összetolva. Én ültem köztük. Mindig ha valami vicceset mondott az egyik mind a hárman röhögtünk...:)) Nagyon jó volt...
2012. júl. 12. 16:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

igen, templomban is volt meg órán is. vicces krapek vagyok. próbáltam nem feltűnő lenni, valamennyire sikerült. lökött osztálytársam egyszer csak beszólt egy szót és legszivesebben fetrengtem volna.

templomban is beszóltak a mellettem ülő haverjaim vmi vicceset, amivel egész héten hülyéskedtünk, olyan szót, és azt összekeverték egy olyan szóval, amit a lelkész mondott és onnantól kezdve lehajtottam a fejem a pad alá és befogtam az orrom h ne jöjjön ki rajta a levegő. utólag bánom most h nem mentem ki a templiből h kiröhögjem magam.

buszon azt hiszem nem volt, de egyszer ott is hoztuk a formánkat a haverokkal, mert volt nálunk egy kis diktafon és Vágó István műsort improvizáltunk rá: biztos hogy megjelöli? meg ilyenek. velem szemben egy utas eléggé mosolygott.

2012. júl. 12. 19:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

ja, meg úszás közben. egy picit megálltunk a medence egyik végében pihenni, erre a haverom elkezd magyarázni valamit tisztára viccesen és rámjött a röhögés. gondoltam, úszni is kéne már, de a röhögés nem akart elmúlni. mindegy, azért nekivágtam az úszásnak, próbáltam a víz alatt kifele fújni a levegőt, de nem mindig sikerült.

volt h egy tóban átúsztunk a túloldalra, megint poénkodtak, megint röhögőgörcs. hátamra feküdtem a vizen, így éltem túl. ezt egyébként már korábban elterveztem h ha vízben rámjön a röhögés akkor a hátamra fogok feküdni, be is jött

2012. júl. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!