Ti nem sajnáljátok a spermákat amikor pocsékba mennek és meghalnak szégénykék?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 15:54
11/21 TheHutyutyu válasza:
Teljesen kizárt tizenvalahány évesen ilyen okos kérdést tettél fel!! Tudhatnád hogy a spermát egy üvegbe kell tárolni mert ebből halálunk után újra klónoznak bennünket!!
13/21 A kérdező kommentje:
Pedig ez olyan szomorú dolog :(
De azért látom van olyan aki együttérző :)
2012. jún. 25. 18:14
14/21 anonim válasza:
Én mindig tisztességesen eltemetem őket.A szomszédos rétet azért kellett megvennünk,mert a heti 1000000000000 sírkő már nem fért volna el a kertben.
15/21 anonim válasza:
hát én szívesen belekenném valakibe,hagy legyen egy jó napjuk..
16/21 anonim válasza:
MEgeszem, így nem csökken a proteimszintem,amit kilövellek.
17/21 anonim válasza:
de, viszont ha a halálukra gondolok, attól mindjárt megint feláll xD ha nem így lenne, akkor mindenkinek lenne naponta úgy párezer új gyereke???
18/21 anonim válasza:
a nők azért menstruálnak minden hónapban mert ha nem termékenyülnek meg, a petesejtjük leválik. TI NEM SAJNÁLJÁTOK SZEGÉNY PETESEJTEKET?:((((((((
19/21 A kérdező kommentje:
Deee, de azért gyereket még nem akarnék :S
Am segíthetek rajtad de csak megtermékenyítés nélkül ;)
2012. júl. 8. 23:03
20/21 anonim válasza:
Ha sajnálod őket, vidd el a spermabankba! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!