Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is sajnáljátok ilyenkor a pasikat?
"Bocsi, nem jössz be".
Miért?
Ha nem akarod azt mondani, hogy mert rusnya vagy, akkor mondhatsz ilyet is, hogy "csak mert nekem a hosszú hajúak jönnek be, vagy a szőkék (vagyis ha ő nem az :D), ez így kevésbé tűnhet bántónak. Habár nekem megmondhatnád a frankót is :D
Én nem sajnálom őket. Normális módon közlöm, hogy nem az esetem, elmehet.
Ha ezután is próbálkozik akkor ezzel egyenes arányban én egyre dühösebb leszek és a végén kedvem lenne megütni.
Mondjuk nekem elég férfias a gondolkodásom - azt mondják.
De a többi lány biztos sajnálja őket, gondolom ezért van, hogy sokan mégis adnak nekik esélyt (magyarán hitegetik őket) vagy akkor is randiznak valakivel ha tudják, hogy nem lesz a dologból semmi.
Inkább mondjatok nemet!
Én teljesen így vagy vele, mint te..:/
És utána, még jó pár napig lelkiismeret furdalásom van..
De az vigasztal, hogy őszinte voltam...mert, az rosszabb lenne, ha hazudtam volna neki végig..
15/L
Fhu nekem is mindig lelkifurdalásom van... de ha adnál nekik egy-egy esélyt egyre nehezebb lesz lekoptatni őket! Egyik barátnőm csak sajnálatból járt egy fiúval, és a végén teljesen rá tapadt, még 2-3 hónap után is járkált hozzá, olyan volt mint egy pióca...
Szerintem mindig mondd meg már az elején, hogy mit gondolsz róla, ne vesztegesd az idődet felesleges randikra! Ha csak sajnálatból mész vele az a srácnak lesz a legszarabb... úgyhogy jól tetted, hogy megmondtad neki mit érzel! A bunkóság pedig nem baj, mert ha nem érti meg finoman, akkor durván csak-csak!! 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!