NGC kérdése:
Hogyan tudnék visszamenni az időben 2 évet? Nagyonkéne..
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 21:45
1/16 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de ha összejönne akkor szólj nekem is kérlek.
2/16 anonim válasza:
Én egy Delorean-nel tervezem a közeljövőben. Majd szólok, ha indulok és felveszlek útközben. :D
3/16 anonim válasza:
nekem egy év is elég lenne vissza...de ha csak jövőre sikerül akk azért már két évet megyek, de az nem lényeg!!! lécci engem is vegyetek fel útközben! :D
4/16 anonim válasza:
Nagy az Isten állatkertje!.... :DDD
5/16 anonim válasza:
Menj el Borsodba! Akkor 40 évet is visszamész az időben.
6/16 anonim válasza:
Mi magyarok magunk is le vagyunk maradva vagy 50 évvel,így legalább a világvége elkerül egy darabig....
7/16 anonim válasza:
komment vitézre remélem föl kerülsz
8/16 anonim válasza:
Szia, hát sztem csak szállj fel arra a 4es bbuszra, ami visszafele közlekedik és 25:00-kor indul.
9/16 anonim válasza:
Einstein szerint lehet az időben utazni,de csak előre.
Tudjátok tömeg,tér,és idő.Ezzel kell valamit kezdeni.
Szóval ha jó az idő,a tömeg lemegy a térre...
10/16 anonim válasza:
Vissza bizony...nem venném fel a 12 millás hitelem ami tönkre teszi az életünk mert a vállalkozásunk tönkrement:(((Na de mindig mindennek oka van így ezt is elfogadom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!