Mennyi év börtönt kapok, ha megöltem egy csillámpónit?
Figyelt kérdés
illetve mivel etessem a befogott,megmaradt egyedet.ezek elvoltak kóborolva,ugy sikerult oket megfognom.De mi a termeszetes elohelyuk? koszi2012. ápr. 30. 09:59
11/17 A kérdező kommentje:
a receptet is kiprobaltam,1lici mariskával megbelonditva...koszi imadtak,sokkal szebb szivarvanyt huznak maguk utan... ;) :))
2012. máj. 1. 23:22
12/17 anonim válasza:
Sejtettem, hogy a tiédet is megcsócsálták:D Figyi a kocsmákban, aluljárókban van egy csomó önkéntes agysejtdonor. Egy kétdekásért adnak amennyit akarsz. De vigyázz ne adj túl sokat a póniknak mert agresszívek lesznek. Egyébként ez nekik egy vitamin féleség, pótolniuk kell az agysejtállományt amit a mariska megtizedel. Különben nem tudnának szivárványszínűt fingani.
13/17 A kérdező kommentje:
enyém fingott.lehet,hogy hasmenése van??:(
2012. máj. 2. 08:30
14/17 anonim válasza:
Nem, ez természetes. De ha nem láthatóan szivárványszínű a kiáramló bélgáz, akkor vidd el állatorvoshoz.
15/17 A kérdező kommentje:
Látható...szuper,most futkározik a tesójával együtt az udvaron. :)
2012. máj. 2. 10:19
16/17 anonim válasza:
Ettől a kérdéstől, meg a válaszoktól így reggel beállt a teljes agyhalál nálam. Ennyi hülyeséget hogy lehet kitalálni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!