The elder scrolls v skyrimban a fő küldi szálban véletlenül megöltem alvort. ;) Nagy gond? Vagy nem az? Csak azért, mert szeretném azt is kivinni, de azóta már sok ccuclit összegyűjtöttem és nem akarom elölről kezdeni. Please, help me.
Ja, van más is: az ilyen cumókat és izéket el lehet valahol tárolni? Gondolok itt olyasmire, mint pl. a monster hunterekben, ahol ládába tehetted a cumóidat+Hol tudok instant sárkány csatákat vívni és hol találhatok vámpírt vagy vérfarkast?
A válaszokat a felsoroltak bármelyikére előre is köszönöm!!!!
Mivel nem emlékszem pontosan ki az az Alvor (talán a kovács az első faluból?), ezért nem tudom megmondani, de nem hiszem hogy fontos lenne, mert akkor nem lehetne megölni (meg emlékeznék rá :).
Lehet tárolni, házban (amit venni kell)/céhek ingatlanjaiban (ahova belépés után pakolhatsz). Hogy sárkányokkal vívhass, el kell érni egy bizonyos pontig a főtörténetszálban (az első sárkányölés után jelennek meg, ha jól emlékszem). Vámpírokat random helyen (ált. barlangokban) találhatsz, vérfarkasokhoz pedig a Companionokat látogasd meg, aztán majd kibontakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!