Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyi év börtönt kapok, ha...

Mennyi év börtönt kapok, ha megöltem egy csillámpónit?

Figyelt kérdés
illetve mivel etessem a befogott,megmaradt egyedet.ezek elvoltak kóborolva,ugy sikerult oket megfognom.De mi a termeszetes elohelyuk? koszi

2012. ápr. 30. 09:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Csillámországban élnek. Fokozottan veszélyeztetettek, ezért 200-300 évet kaphatsz.
2012. ápr. 30. 11:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Ok...köszi :( de mit esznek??SOS!félek,hogyha nem adok a befogott példánynak megfelelő eleséget,vagy mérgezésben fog elpusztulni,vagy éhen fog halni.Azt hallottam,hogy skittlest esznek.igaz ez???most adtam neki 1 zacskóval,1 picit ropogtatott belőle,kb.1-12 db-ot.Segitség!!Pihen és 1 picit sétálgat aztán újra elelszik...mi baja lehet??és mit isznak??vzet adtam neki,de nem nagyon issza.Megpróbálkozzak szörppel,ha az jó,akkor milyennel??Vagy esetleg valami tápot,adalékot tudtok ajánlani???ma hajnalban került hozzám.becslésem szerint fél éves lehet.itt 1 kép róla: [link] és a másik: [link] SOS!!
2012. ápr. 30. 12:35
 3/17 anonim ***** válasza:
semennyit, mert ha a kezem közé kerülsz én is bezárlak, de kanos majmok közé. hogy volt szíved bántani? ezért a pokolban majd megfizetsz.
2012. ápr. 30. 13:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Normális vagy?! Ezért halálbüntetés jár! Amúgy a természetes élőhelyük a facebook, yootube és a Százholdas pagonytól nyugatra fekvő terület.
2012. ápr. 30. 14:58
 5/17 anonim ***** válasza:
ÉLETFOGYTIGLAN!!!!
2012. ápr. 30. 21:18
 6/17 anonim ***** válasza:

nekem is volt egy csillámpónim..leírom a fontos tudnivalókat:

hogy mivel etesd? íme egy egyszerű recept. én is ezzel etettem az enyémet és nagyon imádta

-szükséged lesz egy tálkára

-fél liter szörpöt önts bele és kevergesd lassú tűzön úgy 5-10percig

-tegyél a sűrű(bb) szörphöz: fél tábla lereszelt csokit (lehetőleg milkát vagy bocit)

-1 zacskó skittlest

-fél zacskó sós mogyorót

-gumicukrot( lehetőleg minél több fajtát hogy igazán változatos legyen)..személy szerint ajánlom :békás, kukacos meg persze minden gyümölcsös gumicukrot

-önts hozzá 2dl barackos/meggyes liftet és tedd fel megint a gázra.. ismét lassú tűzön kevergesd olyan 10-15 percet

-majd hagyd kihűlni és díszítsd csillámporral(ami hajba való az is megfelel)

tehetsz bele cukorkát is csak ne keményet hanem inkább olyan puha,olvadósat

remélem segítettem egy kicsit :))

2012. máj. 1. 14:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Semennyit, nyugi. A hozzád hasonlókat pszichiátriai gyógykezelésnek vetik alá.
2012. máj. 1. 15:41
 8/17 A kérdező kommentje:
:/...de mit esznek??SOS!!Valaki ssegiitsen!!...koszi a valaszokat!
2012. máj. 1. 18:54
 9/17 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy agysejteket!

Remélem segítettem.

2012. máj. 1. 21:49
 10/17 A kérdező kommentje:
ok.de kinek az agysejtjeit adjam oda...magamebol picit fogyott,meg fajdalmas lenne...valaki arul ilyeneket?ki adna oda jopenzert??allati agysejt is megteszi?keressek valamit a neten vagy az allatkereskedesben?? :) amugy koszi,1 picit adtam nekik a sajatomebol,nagyon izlett nekik.de nem szeretnem,hogy elfogyjon a sajatome,ahogy a marihuánám is :(
2012. máj. 1. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!