Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Rossz műtőbe toltak be!?

Rossz műtőbe toltak be!?

Figyelt kérdés
Szerintem rossz műtőbe toltak be amikor én csak mell implantátumot akartam beültetni, ébredésnél nincs mellem, és a lábam között van vmi új(fütyi). Fiút operáltak belőlem:'( :'( mit csináljak? pereljem?

2012. márc. 13. 17:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
és most a kórházból gyakorizol a műtősnő laptopján,vagy már otthon vagy,és ez volt a legfontosabb dolgod,hogy itt feltedd ezt a kérdést?
2012. márc. 13. 18:43
 12/19 anonim ***** válasza:
XD Ez nagyon vicces :D :D LoL!
2012. márc. 13. 18:51
 13/19 Horváth Derona ***** válasza:
Felakarsz kerülni a napiszarra? Meg kajakra nem értem minek oltogatsz másokat, hogy nem vesznek komolyan, mikor nézd már meg, hogy hová írtad ezt a kérdést, te agyhalott!!!
2012. márc. 14. 13:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Horváth Derona-nak kajak igaza van! Te egy idióta vagy, szar humorral, és hisztizel, h nem vesznek komolyan...

idézem:

"-én nem poénkodok egyántalán, én csak háborgok magamba milyen aberrált emberek vannak :/ de már meg sem lepődök o.O

-Most kajak nem hiszi te bajod -.- küldjek képet?

-köszönöm de ha meztelen férfi fotót akarnék látni,rákeresnék google-ba! De azért kedves vagy..

-Küldj...De próbálj meg ne netről,mert azt 1 perc alatt megtalálja az ember.És az arcod is legyen rajta :D

-Egyeseknek nem kell

Akkora gyökér vagy!!! Felajánlod, h küldesz képet, erre vki kér erre aztmondod h nem. Akkora idióta vagy, miért kerüljön fel ez a napiszarra, amikor te vagy a napi szar! Sőt, a világ szarja! nagyon vicces vagy, röhög a vakbelem...

2012. márc. 14. 15:24
 15/19 thebully ***** válasza:
Ba*omarcú!Ha már semmi poénos kérdés nem jut eszedbe amit ki tudnál irni,akkor inkább hagyd a pi*sába!0 humor 0 iq.Kb.annyira vagy kreativ mint 1 csomag gömbrágó.
2012. márc. 14. 16:57
 16/19 A kérdező kommentje:
Alapból az implantátumba tettem, de a szerkesztők is csak elhumorizálják a sorsomat és áttették a humor kat.ba-.-
2012. márc. 14. 17:13
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem küldjél szépen képet. világos? :'d

amugy tuti kamu .. xd

2012. máj. 15. 18:15
 18/19 anonim ***** válasza:

[ Szerintem meg a észre kéne venni a kérdező zsenialitását.

Nyilván nem véletlenül van a Humor kategóriában, csak valaki mindig kilép a viccből, ahelyett, hogy résztvenne a hülyeségben. Egyáltalán nincs benne semmi szánalmas vagy gáz. ]

"mit csináljak? pereljem?"

Hát, nem is tudom. Nem akarsz férfi maradni? Nem olyan rossz dolog ám.

Amúgy hány centi? Mármint mennyi lett? Azért attól is függ, hisz ha már műtét, és a 0-ról kezded, akkor legyen elég hosszú, akkor megéri a sok fáradságot.

2012. máj. 21. 02:28
 19/19 anonim ***** válasza:

utolsó azért ne hidd hogy ebbe a kategóriába indult...

Szépség és divatba tette fel:)

2012. máj. 21. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!