Rossz műtőbe toltak be!?
Figyelt kérdés
Szerintem rossz műtőbe toltak be amikor én csak mell implantátumot akartam beültetni, ébredésnél nincs mellem, és a lábam között van vmi új(fütyi). Fiút operáltak belőlem:'( :'( mit csináljak? pereljem?2012. márc. 13. 17:23
3/19 A kérdező kommentje:
ez neked vicces?
2012. márc. 13. 17:25
4/19 anonim válasza:
szerintem csak kissebbségi komplexusod van és feltétlenül fel akarsz kerülni napiszarra vagy hasonló oldalakra! ha ennyire feltünési viszketekséged van rohangálj meztelenül az utcán hidd el mindenki rád fog figyelni,vagy pózolj meztelenül a kamerának az új falloszoddal azis elég napiszar gyanús lenne..
5/19 A kérdező kommentje:
akkor most te is csinálj belőle poént és sérts meg -.- :(
tudod milyen rosszul esik?
2012. márc. 13. 17:32
6/19 anonim válasza:
én nem poénkodok egyántalán, én csak háborgok magamba milyen aberrált emberek vannak :/ de már meg sem lepődök o.O
7/19 A kérdező kommentje:
Most kajak nem hiszi te bajod -.- küldjek képet?
2012. márc. 13. 17:35
8/19 anonim válasza:
köszönöm de ha meztelen férfi fotót akarnék látni,rákeresnék google-ba! De azért kedves vagy..
9/19 anonim válasza:
Küldj...De próbálj meg ne netről,mert azt 1 perc alatt megtalálja az ember.És az arcod is legyen rajta :D
10/19 A kérdező kommentje:
Egyeseknek nem kell
2012. márc. 13. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!