Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha egyre több az öngyilkosság...

Ha egyre több az öngyilkosság akkor egyre kevesebb is egyszerre?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
mi a bajod?
2012. jan. 20. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:

ja humor kategória -.-" ha ha ha...

esküszöm ez a téma annyira gáz,ezerszer többet nevetek a szerelem,szex kategóriába.

2012. jan. 20. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja, én értem, ha sokan öngyilkosak, elfogynak az emberek, és már egyre kevesebben lesznek öngyilkosak.

Túl kevesen öngyilkosak XD

2012. jan. 20. 22:07
 4/10 A kérdező kommentje:
A második válaszoló:Na most jól leoltottál, igazi netfighter vagy. Végül is tényleg vicces ha valakinek kicsi a fütyije vagy nemi betegsége van ha annyi IQ-m lenne mint neked:D
2012. jan. 21. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
éppenséggel azon szoktam röhögni hogy a hozzád hasonló balf*szokat oltják :D őszintén sajnállak hogy a "Mizu?-Hülye vagyok-Te hány évesen születtél?-Ti szoktatok enni?-5+7=?" kérdéseket tardot viccesnek :S szerintem meg kib*szott szánalmas.
2012. jan. 21. 13:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Ismét megmutattad netharcos képességeidet. Te vagy az oltások királya, egy két lábon járó brainstorming vagy azok ellenére hogy még írni sem tudsz, nemhogy értelmes mondatokat összerakni.Te tudsz valamit. Írj már még valamit légyszíves. Biztos nem azzal pazarlod az időd hogy tanulsz vagy segítesz anyukádnak ha már egyszer világra hozott egy majmot:D
2012. jan. 21. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
a zöld sarokban a kérdező ,a kék sarokban a kommentelő,mind2en vérre mennek úgy látom az első pofont a zöld kapta de rögtön válaszolt 1el:D...xD
2012. jan. 21. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
én elmondtam az én érveim,rád ez annyira leoltólag hattott hogy nem is tudsz mással csak sértegetéssel válaszolni,akkor én itt be is fejeztem,egy olyan emberrel nem lehet vitázni aki egy raklappal van egy értelmi szinten.szeva.
2012. jan. 21. 13:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Na ez már egy értelmes mondat, látom most az én stílusom vetted át, már ez is valami.
2012. jan. 21. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem egyszerre. Ha elég sok az öngyi, akkor lesz a későbbiekben jól mérhető abszolút csökkenés.
2013. ápr. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!