Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkosság vagy csak figyele...

Öngyilkosság vagy csak figyelem fel keltés?

Figyelt kérdés
Kivel tudnék beszélni? Így már nem bírom...
2011. dec. 15. 05:54
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
barát vagy segélyvonal
2011. dec. 15. 06:16
 2/6 anonim ***** válasza:
privi?
2011. dec. 15. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Öngyilkosság = hiszti, figyelemfelkeltés

Magadban rakd helyre a dolgaidat, ilyenkor te magad vagy az, akire a legnagyobb szükséged van. Ja, és ne felejtsd el, hogy mindenre van megoldás.

2011. dec. 15. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne mondj baromságokat. Sok dologra van megoldás, de mindenre nincs. Engem fél éve megerőszakoltak, erre pl mi lenne a megoldás? Visszaadod a szüzességem? Vagy 3 éve megvertek... Törlöd az emlékeim közül? Esetleg tudnál segíteni viszonzatlan szerelemben? Nah nem akartam rád zúdítani, de ne mondj butaságokat. Kérdező, ha ezek után gondolod, írj privit nyugodtan!

15/L

2012. jan. 8. 05:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsónak: engem nem csak egyszer vertek meg, hanem mindig, akárhányszor ötösnél rosszabb jegyet vittem haza. Akkor most legyek öngyilkos, mert nem tudom visszaforgatni az időt? Nem, feldolgoztam, és úgy vagyok vele, hogy egy csomó tapasztalattal "gazdagabb" lettem. Erre pl. ez a megoldás. És ha már itt tartunk, kigyógyultam a mániás depresszióból, legfőképpen a magam erejével. Szóval, óvatosan dobálózz azzal a "butasággal", mert baromi szubjektív.
2012. jan. 8. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, itt is többünkkel beszélhetsz priviben, de legjobb, ha pszichológushoz fordulsz. Neked nyilván nem általános dumára van szükséged, hanem konkrét problémák megoldására, amelyet úgy gondolod, nem tudsz feldolgozni. Van ilyen. Keress meg valamelyikünket, hátha tudunk konkrét tanáccsal szolgálni. De ilyen nyilvános kitárgyalós dolog nem vezet sehová.
2012. jan. 8. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!