Ez valóban válóok?
Figyelt kérdés
Az előbb kimentem a hűtőbe és kivettem egy maradék kocka tiramisut ami még karácsonyról maradt. Megmutattam a feleségemnek és közöltem vele hogy én fogom megenni az egészet mire ő azt mondta meg ne merjem enni. De mondtam én megeszem mert ő már két kockát is evett tegnap én meg egyet sem. Rácsuktam az ajtót miközben ő azt üvöltötte ez válóok. Átjöttem a nappaliba. Ti mit tennétek a helyemben hívjam az ügyvédet, lehet még ő is karácsonyozik? A zárat lecseréljem holnap amikor elmegy? Még nem jött be azóta.2011. dec. 26. 20:50
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még mindig nem jött be, szerintem elterelte a figyelmét a Sissi befejező része. Házassági szerződést kötöttünk, szóval a vagyonmegosztással nem kell törődnünk. Csak azt bánom, hogy karácsonyra kapott tőlem egy külső vinyót, amin a sorozatait tartja. Szerintetek ezt visszaperelhetem, esetleg hívjam a BSA-t is mert nem legális tartalmat tárol rajta? Az ügyvédemet felhívtam de elküldött az anyámba, ezért már kinéztem dr. Ruttner Györgyöt, aki a Stohlt is védte, csak ki van kapcsolva. Addig is valami ötlet? A hűtőben még van libacomb, meg egy fél jénai franciasaláta.
2011. dec. 26. 21:19
13/16 anonim válasza:
A házassági szerződésbe beírhattátok volna azt is, hogy ha valamelyikőtök felzabálja a tiramisut a másik tiltakozása ellenére, akkor a válást az ő hibájából mondják ki. Sőt ilyen esetben köteles kártérítést fizetni a sértettnek.DDDDD . (Most rámenne inged-gatyád, de legközelebb már nem lennél ennyire mohó)DDDDD
14/16 anonim válasza:
A feleséged - miközben az általad említett sorozat befejező részeit nézi - valószínűleg arra gondol most, hogy ezt Ferenc Jóska SOHA nem tette volna meg Sissivel.
15/16 A kérdező kommentje:
Na végül bemerészkedtem a hálóba, ahol bevallottam a tiramisu elfogyasztását. Ekkor hamar izgatottá majd erőszakossá vált és először a párnát majd a távirányítót akarta hozzám vágni. Kifelé menet belerúgtam a küszöbbe, erről természetesen látlelet készül majd (lefényépezem és majd utólag csinálunk papírt hozzá, haverom a körzeti orvos, meg egy doboz cigiért úgy is elintézi). Úgy érzem elég ütőkártya van a kezemben ezért elkezdtem viszkizni a nagyszobában. Ne aggódjatok nem válok erőszakossá a pia hatására, meg amúgy is bezárkóztam, mert itt is van tévé, meg internet.
2011. dec. 26. 21:54
16/16 anonim válasza:
Igen az. A feleséged, megpróbált viccelődni azzal, hogy utánad üvölti hogy ez válóok abban reménykedve, hogy majd visszaválaszolsz valami humorosat és egy kis "vita" után az ágyban köttök ki. Te meg komolyan vetted..
1/1000
F/7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!