Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Fél kilós szeletelt félbarna...

Fél kilós szeletelt félbarna kenyér vagyok. Van kérdésed?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 20:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:

Drága kenyér!

nagyon fincsinek tűnsz te nekem, meg ehetnélek e? Meg hát, tudod én éppen fogyózom, és ugye te nem hizlalsz? és te anyudra vagy apudra hasonlítasz e jobban?

2011. dec. 28. 20:38
 32/41 anonim válasza:

Buongiorno.

A híres/hírhedt kenyérmaffia vezér vagyok, Don Pasta Nera. Attól tartok lenne némi nézeteltérésünk. A mosdóban a WC mögött találsz egy telefont. Nemsokára jelentkezek. Ha szeretnéd látni még az életben a szüleidet, ajánlom ne szórakozz velem! Amennyiben nem vennéd fel a telefont, biztósíthatlak hogy mindkettőjük a pirítóban végzi! És nehogy azt hidd, hogy nem dörzsölünk beléjük fokhagymát!

Finito félbarna, értve vagyok?

2011. dec. 29. 02:37
 33/41 anonim válasza:

Buongiorno!

Egyre nagyobb bajban vagy barátom... Azt hitted hogy el tudod titkolni előlem a kis Félbarnakiflit? Hát azthiszem nincs meg közöttünk a kölcsönös tisztelet. Vagy esetleg te se tudtál arról, hogy azon a bizonyos éjen Kifli megfogant? De végülis kit érdekel, nálunk van a gyerek is. Kiflit majd elintézi nekünk az idős házaspár, úgy hallom ők nemcsak félbevágják a kifli... ledarálják és pépesítik, mert nincsenek fogaik. További bella napot!

2011. dec. 29. 02:57
 34/41 A kérdező kommentje:

Don Pasta Nera.

Az, hogy Ön nyilvánosan intézi ügyeit, megszégyeníti a kenyérmaffiát. Lassan 14 éve annak, hogy a sérelmét nem tudja feldolgozni, kérem, ne drága szüleimen akarja megbitorolni. Itt vagyok én, intézzük el.

A telefonhívást fogadnám, ha tényleg, hívna már valaki végre. Eddig nem érkezett hívás.

2011. dec. 29. 23:56
 35/41 A kérdező kommentje:
#29 Kikérem magamnak! Természetes, hogy a Magyar ősföld búzái adták testem molekuláit!
2011. dec. 29. 23:58
 36/41 A kérdező kommentje:

Drága Kifli barátom!

Ne haragudj, én, azon az éjszakán csak a testi vágyaimat elégítettem ki. Tudod te is jól, hogy 7 és fél éve már hogy Kuglóf Helgába vagyok szerelmes.

2011. dec. 29. 23:59
 37/41 anonim ***** válasza:
Drága kenyér nem haragszom,csak szomorú vagyok.De azon az éjszakán azt mondtad nekem,hogy ott hagyod Kuglóf Helgát és összeházasodunk én Szalámis Kifli és te Félbarna Kenyér.Azt mondtad ,hogy veszünk egy nagy Mézeskalács házat és egy Sütemény autót és lesznek gyerekeink akiket Kakaósnak és Csigának fogunk nevezni.És,hogy Szalámis Kifli és Félbarna Kenyér és 2 gyermekünk Kakaós,Csiga boldogok leszünk és elmegyünk a Lipóti pékségbe.CSalódtam benned,de talán jobb is így majd kiszáradok és már nem leszek finom,puha Kifli és meghalok.:'(
2011. dec. 31. 15:44
 38/41 A kérdező kommentje:
Kérlek ne haragudj rám Kifli, tudod, hogy a szerelem vak.
2012. jan. 3. 00:31
 39/41 anonim ***** válasza:
Jó nem haragszom rád.De bele véstem a hasamba ahol már eléggé megszáradtam,hogy szeretlek fél kilós szeletelt félbarna kenyér és szívbe tettem.
2012. jan. 3. 19:51
 40/41 anonim válasza:
Szia félbarna, nekem olyan kérdésem lenne, hogy mégis hogy tudtad feltenni a kérdést? Ugye nincsenek ujjaitok, sőt még agyatok sincs. Ez tudományos tény, szerintem csak egy ember vagy te is!
2012. márc. 22. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!