Fél kilós szeletelt félbarna kenyér vagyok. Van kérdésed?
Drága kenyér!
nagyon fincsinek tűnsz te nekem, meg ehetnélek e? Meg hát, tudod én éppen fogyózom, és ugye te nem hizlalsz? és te anyudra vagy apudra hasonlítasz e jobban?
Buongiorno.
A híres/hírhedt kenyérmaffia vezér vagyok, Don Pasta Nera. Attól tartok lenne némi nézeteltérésünk. A mosdóban a WC mögött találsz egy telefont. Nemsokára jelentkezek. Ha szeretnéd látni még az életben a szüleidet, ajánlom ne szórakozz velem! Amennyiben nem vennéd fel a telefont, biztósíthatlak hogy mindkettőjük a pirítóban végzi! És nehogy azt hidd, hogy nem dörzsölünk beléjük fokhagymát!
Finito félbarna, értve vagyok?
Buongiorno!
Egyre nagyobb bajban vagy barátom... Azt hitted hogy el tudod titkolni előlem a kis Félbarnakiflit? Hát azthiszem nincs meg közöttünk a kölcsönös tisztelet. Vagy esetleg te se tudtál arról, hogy azon a bizonyos éjen Kifli megfogant? De végülis kit érdekel, nálunk van a gyerek is. Kiflit majd elintézi nekünk az idős házaspár, úgy hallom ők nemcsak félbevágják a kifli... ledarálják és pépesítik, mert nincsenek fogaik. További bella napot!
Don Pasta Nera.
Az, hogy Ön nyilvánosan intézi ügyeit, megszégyeníti a kenyérmaffiát. Lassan 14 éve annak, hogy a sérelmét nem tudja feldolgozni, kérem, ne drága szüleimen akarja megbitorolni. Itt vagyok én, intézzük el.
A telefonhívást fogadnám, ha tényleg, hívna már valaki végre. Eddig nem érkezett hívás.
Drága Kifli barátom!
Ne haragudj, én, azon az éjszakán csak a testi vágyaimat elégítettem ki. Tudod te is jól, hogy 7 és fél éve már hogy Kuglóf Helgába vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!