Fél kilós szeletelt félbarna kenyér vagyok. Van kérdésed?
Ez a kérdés és válaszok feldobták az estémet,köszönöm nektek!
Hálából mindkettőtöket megveszem holnap! :D
Ez itt nem szórakoztató műsor kéremalássan!
Itt az ország polgárainak segítek tisztázni néhány gondolatot a Kenyér lét alapjairól.
Kérem ne űzzön gúnyt belőlem, a vezetőség, valamint a kenyértársadalom többi tagjából!
Jó jó értem,értem.
ma 00:40 köszönöm szépen megvett engem most már egy zacskóban vagyok 5 darab kiflivel össze zárva.De nagyon örülök,mert jó az idő itt és nem nagyon száradok ki.Még nem ettek meg,de nagyon félek,mert az a bácsi meg a néni arról beszélgetett,hogy holnap reggel készítenek vajas kenyeret.Na megpróbálok a zacskó legeslegaljára csúszni.Még élek.:)
Veled mi van?Még mindig a boltban vagy?Vagy már egy zacskóban,vagy Mariska néni kezében aki épp egy zacsiba rak bele? Vagy netán a vaj és a szalámi mellett?Vagy egy óriási szájban a fogak között?
U.i: Jajj és ha egy szájban vagy akkor azt szeretném megkérdezni,hogy milyen érzés?Nem fáj?Nincs ott büdös?ÉS van-e az illetőnek rossz foga?
Sok-sok szeretettel kiflitől:)
#15 Kikérem magamnak hogy valódi félbarna kenyér vagyok, semmi biológiai manipuláción nem estem át!
#17 Nem szoktak, a mi társadalmunkban nincs rasszizmus. Talán a zsemlemorzsa van egy kissé lenézve, de ők sem igazán.
#16 Ó Kifli, akkor hálistennek jól megy neked!
Én még mindig itt vagyok a boltban, de legalább nem unatkozok, mert az eladó csaj mindig bejelentkezve marad Facebookon, így mindig tudok egy kicsit garázdálkodni... Meg épp most fejeztem be a Hogyan készült? pékárus epizódját... Hát mit ne mondjak, érdekes volt :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!