Ki hívott az előbb?
Figyelt kérdés
Előbb csörgött a telefonom és nem vettem fel ,mert nem hallottam.Húú ki lehetett az?Talán egy ksértet? Vagy a Pista bácsi? Esetleg a wécés nénike?2011. nov. 30. 15:10
1/8 anonim válasza:
bocsi, Bélukám, csak én hívtalak, hogy eldugult a vécé, és nem tudok vele mit csinálni. Gyere haza most, és segíts!
Köszönettel: Jucikád.
2/8 anonim válasza:
Draga gyermekem probaltalak hivni. Kapsz ha haza ersz azert mert nem vetted fel a telefont.El fogom verni a buksidat:):)
3/8 Antimod válasza:
Éppen megnyertem a lottót, és örömömben osztogatni akartam belőle. Már késő, lekésted.
4/8 Stella90 válasza:
csak norris volt az...mondta volna, mikor jön el érted...de mivel nem vetted fel, váratlanul fog érni a támadás :D
6/8 anonim válasza:
Én vagyok az apád hívtalak vagy 120 szor te büdös kölök de neked csak a f@szverésen járt az eszed na várjácsak megdödlesszmingyáéé.
7/8 anonim válasza:
Ki vagyok én, háp nm tod, fiam??
http://www.youtube.com/watch?v=1F_g9yxMgtI
De lehet a barátnőd volt..
8/8 anonim válasza:
egyszer valaki rákapott a telefonszámomra
"Pista,hívjad apádat"
"Pista,már 10 -szerszóltam,hvjadapádat"
énmeghiábahívtam,hogy nemaPista vagyok,nem vettefel.
szegényPista,mitkapottapjától?!!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!