Ma 10+3 hetes vagyok (crl:35mm), szeptember 15 re hívott a doki 12 hetes uh-ra, én akkor 13 hetes leszek. Szerintetek nem lesz gond? Kértem, hogy egy héttel előbb, de ő inkább ezt javasolta.
12-14.(betöltött) hétig érdemes megcsinálnia. Te szept. 15-én 13 betöltött hetes leszel.
Nekem elméletileg (az előző uh szerint) 12+3 naposan csinálta, aztán a genetikain kiderült, hogy csak 11+5 napos. Azóta is a 12 hetes gen uh. eredményéhez "igazítja magát" a babám. Mindig szinte napra pontosan azokat a méreteket produkálja, amiket a 12. heti uh. szerint mértek.
Ne aggódj!Jókor csinálja, a kora meg változhat egy kicsit, de hidd el 1-2 nap vagy mm nem számít.
11. hét végén vagyok. Jövő héten pénteken már a 12. hét végén leszek, és akkor kell mennem.
Azt mondta az asszisztens, hogy ha az nme jó, mehetek következő hét hétfőn is, mert az is bőven belefér, csak szerinte pénteken kevesebben lesznek.
Szóval igaz az, hogy a 12-14. hét között érdemes megcsináltatni. Előtte nincs értelme, utána meg már késő.
Aztán majd jön a 16-17. hét közötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!