Meglesz-e a hatszázharmincötezer-négyszáznegyvenkettő válasz?
Figyelt kérdés
Felpontozás, plusz 94 válaszonként egy zsír videó a jutalom.2011. szept. 2. 12:23
261/297 anonim válasza:
Bocs hogy ilyet mondok, de szerintem csak a feneketeket akarja bámulni miközben ti ott szenvedtek, de tényleg bocs.
262/297 anonim válasza:
és a fiúknak is férfi tanítja?
263/297 anonim válasza:
ma 19:12
jajj olyan bolond vagy..:DD
amugy igen a fiuknak is férfi tanítsa :)
265/297 anonim válasza:
Ezeket a videokat figyeld, a másodiknál az egyik kedvenc rock együttesemnek a zenéje szól:
266/297 anonim válasza:
Amikor ugranak egymás után és az egyik elcseszte azon jót röhögtem. 1:23-tól
267/297 anonim válasza:
268/297 anonim válasza:
A tesinél meg szerintem a tanár meg megakarta tudatni veletek, hogy ilyen katona nőnek lenni. De akkoris egy nagy baromság az inkább fiúknak való. Mióta is tanít tesit? Látszik, hogy nincs tapasztalata hozzá. Akkor inkább törpejárásban kéne. Nekünk egyszer azt kellett a gímibe.
Mert kellett futni 2km-t időre ment és le lett osztályozva. Olyan 9 és fél perc alatt futottam le a és öt kör volt. Az tehát még hármas. Ne hogy azt hidd, hogy olyan könnyű! Olyan szar a talaj, hogy alig lehet rajta futni a focipályánál.
269/297 anonim válasza:
Én lettem a ötödik a 30-ból. Nagyon gyors vagyok. A sok futástól.
270/297 anonim válasza:
Az első az 8:25-re ért be, azért az nem semmi. Az a négyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!