Meglesz-e a hatszázharmincötezer-négyszáznegyvenkettő válasz?
még én sem tanultam :)
amugy nekünk Józsefnek hívják tavaly nő volt,de ő márt nem tanít és helyette meg ez lett :D
Két részre vagyunk osztva. Lányok és fiúk, külön van tesink.
Egyszer olyat mondót a Tibibáá hogy: "Ez a fele jön súlygolyót lökni a másik fele meg focizik vagy kosarazik, de aki nem akar egyiken se játszani az beáll a sarokba és a ceruzáját huzigálja óra végéig" Valami ilyesmit mondot.
Sőt egyik gyereknek mondta hogy 200 fekvőtámasz, mert rossz volt és a gyerek nem úgy egyesével számolt hanem tizesével:
10 20 30 40 50... ezen röhögtünk és nagy szerencséje volt mert nem vette észre a tanár.
ma 16:34
amarha hát ez igen nagy...marha jó a tanítótok...xDD
ám mi si lányok külön vagyunk...:)
nekünk ez a tanító tiszta hülye azt mondja,hogy feküdjünk le a hasunkra és másszuk végig a tornatermet..jézusom amugy meg olyan kemény a talaj és azon ott kellett mászni és ha nem másztunk volna végig előről kezdhettük volna mégegyszer az egészet :SS
amugy én már megtanultam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!