Meglesz-e a hatszázharmincötezer-négyszáznegyvenkettő válasz?
Figyelt kérdés
Felpontozás, plusz 94 válaszonként egy zsír videó a jutalom.2011. szept. 2. 12:23
221/297 anonim válasza:
ám már kész vagy a leckével?
én még el sem kezdtem :DD
222/297 anonim válasza:
Most fejeztem be, ma is marha sok volt: matek, kémia, töri, földrajz és még van irodalom is de arra már nem tanultam, majd hétvégén, most nem akarok. Viszont ha feleltet és pont engem szúr ki azt szoptam rendesen, de nem érdekel, így is hulla fáradt vagyok. Vagy ha töriből kiszúr, mert, ugyan az a tanár tanít minket, mint irodalomból meg a magyar nyelv (nyelvtan) ,akkor nincs baj mert törire tanultam. Az sokkal érdekesebb mint az irodalom, számomra.
225/297 A kérdező kommentje:
Épp most megéltem, hogy egy kérdésemet nekem is töröltek a moderátorok.
"Tisztelt felhasználó!
Értesítjük, hogy a humor kategóriába vicces kérdéseket várunk. A túlzottan erőltetetteket, vagy nem odaillőket töröljük. Az ön "Sunáznád Orbánt?" kérdése is ebbe a kategóriába esik."
Nem rossz:)
2011. szept. 22. 16:08
226/297 anonim válasza:
Sunáznád XD Hát én nem (Ł_Ł)
227/297 anonim válasza:
228/297 anonim válasza:
szija,hogy vagy?
én nem vagyok valami jól.Izomlázam van és beszarás ahogy fáj a kezem meg a lábam... :@@
éés még nem is tanutam ..most fogok. :)
ám holnap nem leszek mert vásár van és kinnt leszek sokáig...
:DD
229/297 anonim válasza:
Hát ja nekem is 2000 métert futni 9 perc allatt, fáj a combom. És én se tanultam most fogom elkezdeni.
230/297 anonim válasza:
Holnap iskola, a fenébe az egészel! (€_€)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!