Melyik reklámot utáljátok a legjobban? És melyiket szeretitek?
Utálom:
7days reklám, főleg a zenéje, attól hányingerem van.
Tomicsalád, undorítóak és irritálóak.
Mi újság Ádám család-Jar reklám, azok h*lyék.
A magas hangon autóban éneklő férfi, valamilyen autós reklám.
Borzasztó az omlóSZ reklám meg az összes Maggis reklám, amelyben a családtagok játszák az agyukat.
Medve sajt reklám, amikor a csajszi mondja, hogy az "én macimnak is nagyra kell nőnie". Sírok a röhögéstől.
Volt régen a Maxi King reklám, amiben azok a négerek voltak és valami borzalmas zene ment alatta, hogy Makkszi Kinng, blablabla nemtudommi, Makkszi King (direkt így írtam). Kibírhatatlan.
Old Spice reklám, a négeres. Undorító!
A Rauch reklám, amikor a szék "táncol". :D!
"Ha evés,vagy fogmosás közben vért lát,az azt jelenti, hogy vérzik a foga!" Jééé, mily meglepő!
A Budapest Bankos Dalbir meg a régebbi "Köszönjük, Emese!"
M&M's mutasd a mogyoród. Ez már 18+, na de kikérem magamnak!
Kiskölök. "Én Petiék WC-jét akarom használni!"
Régebbi Univer reklám, öregasszony mondja: "A bejbik? Aa bííbik? Háháájj! A bejbiik!"
A Danette-s reklám, amikor olyan hang van, mint amikor az útépítésnél a betontörőnek, vagy mi a neve annak a cuccnak.
UPC reklám, melyben az "ők mind kezdő internetezők" " ők pedig csalódtak", nem vennék ám észre, hogy a hosszú hajú hapek ugyanaz!
sajtreklám: "Ő a nevető tehén, vele nevetek én!"
Van az a Pöttyös Guru, vagy mi, amikor kibontja a csomagot a fiú/lány és a másiknak szétszakad a ruhája.
A csokireklám, amiben átmegy a kerítésen a tank és kijön belőle az a nagydarab néger.
Utálom azt a kávéreklámot is, amikor a ruhamentes hapek szaltózik a kávéba, kávécseppé változik és a nő meg beleiszik a kávéba.
Totyáék az UNIKREDITBEEE!!! gyűlölöm
Meg volt a VV4 reklámja, amikor az öregasszony nyalta a száját meg a vénembernek kiesett a protkója fékezés közben.
A madarasteszkós hörcsögök meg a macska is borzalmas.
T-Mobile reklám, a hülye Katica. "Saját tervezésű ruhát készítek Katy-nek!" :D
éneklő pénztárca álnéven Mr. Esbüdzsééé! Az ess a spórolás! az ess a siker és csakis a spórolás!"
Robitusszin reklám. "Ha valaki tüsszent, akkor mit kell mondani?"
A vámpíros Velencés Kinder Bueno is undorító.
Van a sáros pólós gyerek a mosópor reklámban, amikor az űrhajó becsapódik és a kamionról kiburul az összes labda és a piros labda beleesik a sárba és sáros lesz a gyerek pólója!
Hüvelygombás csaj meg a prosztataproblémás hapek, az ellentéte, a Hét bomba gólja. Hányok ettől is.
Van az a mosógéles, amikor a koszos fehér zoknikat bedobják a mosógépbe, az egyikre meg csomót is kötnek.
Tetszik:
Pickwick reklám, amiben az a nagy átmérőjű, átlátszó bögre van, amire rá van írva, hogy Pickwick. Imádom! Nekem is kell olyan bögre.
Nagyjából ennyi.
Heineken reklámok általában jók szoktak lenni.
Régebben talán a Borsodinak is volt jónéhány frankó reklámja...
"Most igyunk arra is!"
20.29 voltam.
Meg még utálom azt a Takarékpénztár reklámot is, amiben a fluor tamarácska van. A végén: "tomika, takaréék!" (Bár inkább tamika, takarék! :D)
Egyszer volt hol nem volt
Szoknyán blúzon volt egy folt
mert a pisi odafojt
mer a madár odatojt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!