Melyik reklámot utáljátok a legjobban? És melyiket szeretitek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 15:08
11/43 anonim válasza:
Az jó ameik vicceket mond (valami bank, asszem OTP)
12/43 sZeReNcS válasza:
Júj , eszméletlenül utálom az "omlósz" reklámot ,
úgy szájba rugdosnám hogy az omloS .
13/43 anonim válasza:
Én a bifiduszt utálom váááá. kiviszi a hajam rendesen meg a hülygombás tamponos reklámok.
14/43 anonim válasza:
15/43 anonim válasza:
Engem az "Anyu okos, mert Tomival mos..." reklámok irritálnak...
16/43 extra special thanx válasza:
az orbit reklámok nagyon édesek :)
17/43 A kérdező kommentje:
jaja azok jók ja meg még 1 amikor az danette vagy mi hogy rágják azokat a golyókat és direkt játsza az eszét az apa meg a lánya is na ott lőném le őket helyben :@ ja és aza omlós is ááá azt a kiscsajt is megrugdosnám
2011. júl. 15. 19:21
18/43 anonim válasza:
Szerintem a legnagyobb a renault clio reklám amikor a csávo énekel a kocsiba :D http://www.youtube.com/watch?v=N6rLBiczDCM
19/43 anonim válasza:
Hát én majdnem az összes reklámot utálom,1-2 kivétellel.Az az amikor a csávó kinyitja a sört (nemtom már milyen sört,asszem soproni) és elkezdenek énekelni hogy NEMNYERTEM.Na az k*va jó.
20/43 anonim válasza:
Attól a Tomicsaládtól énis rosszul vagyok. XD Meg a probiotikum vagy mi a szent szar azt se tudják az emberek hogy mit jelent, attól a reklámtól konkrétan anyu van rosszul. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!