Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Melyik reklámot utáljátok a...

Melyik reklámot utáljátok a legjobban? És melyiket szeretitek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 15:08
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
xD fábry vicc nem a filmek közt van reklám hanem a reklám közt vannak a filmek XD ezen halok
2011. júl. 15. 22:58
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
ja és a többi maggi reklám is főb*sz, pl. az amikor egy 8 éves forma kisribi a végén a füléhez rakja a kanalat és valami ilyet pofázik hogy "hálló? maggi?". Rühellem bazzz
2011. júl. 15. 23:36
 23/43 A kérdező kommentje:
jaja nekem baxxa a csőröm XD
2011. júl. 15. 23:37
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Én a következő reklámokat utálom:

1 A Danettes reklám amikor az egész család csámcsog ( a pudingon) na azoknak is kirugdalnám a fogait.

2 A Tomicsaládot is kiirtanám egyenként! (amikor még az első részük ment a szőke kretén mutatta be a rokonságot:

-Ő itt a bátyám Dani. Bejön az anya -Szia Peti...) A Bellókutyusnak meg kitaposnám a belét!

2011. aug. 4. 19:50
 25/43 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem az amikor a mopszok tankolnak XD
2011. okt. 24. 22:01
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
amikor a kiscsaj a suli előtt úgy tesz mintha nem tudná kinyitni a kocsiajtót..az apja kiszáll kinyitja aztán a társai előtt úgy tesz mintha sofőrrel jött volna:D
2011. okt. 24. 23:43
 27/43 anonim ***** válasza:

Amit utálok az a 7days-es reklám irritál az ének benne.

A tankoló mopszokat én is kedvelem :D

2011. okt. 24. 23:46
 28/43 anonim ***** válasza:

Amit rettenetesen utálok, a UPC-nek a netes reklámja. Nem tudom egyszerűen végignézni. De az eddigi összes reklámjukat iszonyúnak találom. Már azzal a két töketlennel elcseszték :(

A Balatonszelet reklámokat viszont szeretem

2011. okt. 25. 08:29
 29/43 zkriszti3 ***** válasza:
Azt utálom,amikor a ruha vagy wc. koszos,és megjelenik egy idegen és egy tuti jó mosószert,tisztítószert ajánl.Ha a lakásomon tűnne fel tutira behúznék neki.Azt is utálom amikor vacsorázok és betét reklámokat adnak.Végül mégsem haragszok annyira,mert amit reklámoznak azt nem veszem meg.Így jobb minőségű termékekhez jutok kevesebb pénzből.
2011. okt. 25. 09:18
 30/43 anonim ***** válasza:
utálom midet bocsi! :D(mert közbevágnak a jó filmekbe) :(
2011. okt. 25. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!