Melyik reklámot utáljátok a legjobban? És melyiket szeretitek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 15:08
21/43 A kérdező kommentje:
xD fábry vicc nem a filmek közt van reklám hanem a reklám közt vannak a filmek XD ezen halok
2011. júl. 15. 22:58
22/43 anonim válasza:
ja és a többi maggi reklám is főb*sz, pl. az amikor egy 8 éves forma kisribi a végén a füléhez rakja a kanalat és valami ilyet pofázik hogy "hálló? maggi?". Rühellem bazzz
23/43 A kérdező kommentje:
jaja nekem baxxa a csőröm XD
2011. júl. 15. 23:37
24/43 anonim válasza:
Én a következő reklámokat utálom:
1 A Danettes reklám amikor az egész család csámcsog ( a pudingon) na azoknak is kirugdalnám a fogait.
2 A Tomicsaládot is kiirtanám egyenként! (amikor még az első részük ment a szőke kretén mutatta be a rokonságot:
-Ő itt a bátyám Dani. Bejön az anya -Szia Peti...) A Bellókutyusnak meg kitaposnám a belét!
25/43 anonim válasza:
Nekem a kedvencem az amikor a mopszok tankolnak XD
26/43 anonim válasza:
amikor a kiscsaj a suli előtt úgy tesz mintha nem tudná kinyitni a kocsiajtót..az apja kiszáll kinyitja aztán a társai előtt úgy tesz mintha sofőrrel jött volna:D
27/43 anonim válasza:
Amit utálok az a 7days-es reklám irritál az ének benne.
A tankoló mopszokat én is kedvelem :D
28/43 anonim válasza:
Amit rettenetesen utálok, a UPC-nek a netes reklámja. Nem tudom egyszerűen végignézni. De az eddigi összes reklámjukat iszonyúnak találom. Már azzal a két töketlennel elcseszték :(
A Balatonszelet reklámokat viszont szeretem
29/43 zkriszti3 válasza:
Azt utálom,amikor a ruha vagy wc. koszos,és megjelenik egy idegen és egy tuti jó mosószert,tisztítószert ajánl.Ha a lakásomon tűnne fel tutira behúznék neki.Azt is utálom amikor vacsorázok és betét reklámokat adnak.Végül mégsem haragszok annyira,mert amit reklámoznak azt nem veszem meg.Így jobb minőségű termékekhez jutok kevesebb pénzből.
30/43 anonim válasza:
utálom midet bocsi! :D(mert közbevágnak a jó filmekbe) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!