Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha Vettel az 1. , akkor ő a...

Ha Vettel az 1. , akkor ő a világbajnok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 14:20
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Ostobák,mit akartok ezzel a bloggal?már hónapok óta megszűnt.
2011. júl. 16. 12:24
 42/53 anonim ***** válasza:
TE vagy az idióta,te féleszű,ezt már bebizonyítottad,lejárattad már magad mindenhol a sárga földig te szerencsétlen,búj el a föld alá te aberált,nímand!!mindenhol örülnek hogy ha nem látnak,sajnálom tejfelt hogy ilyen szánalom kupac drukkerre van,mint te!!mindenhol felismerni azt a szánni való stílusodat te ostoba!!A buta kérdéseidről inkább ne is beszéljünk,mert az egy külön blogot megérne!!Az inkompetens hozzászólásaidról megint csak szót ejtenék,te f1-et,max 2 hete nézhetsz,a hozzá nemértésed az nyilvánvaló,te vagy a nagy tejfeles,mikor ilyet mondasz, "hogy az első helyen nem volt jó a DRS neki''utána meg írod hogy néger,az néger,de te NIGGERT írtál te ABERÁLT TUSKÓ!Nonszensz!fater ez igen,lapítanál inkább sokkal jobban járnál,de végülis ennél jobban már nem tudod lejáratni magad!!!
2011. júl. 16. 13:02
 43/53 anonim ***** válasza:
Láttál egyáltalán valaha f1-et?A legutóbbi futamot is ki nyerte?Mert, hogy nem vettel az biztos...Segítek egy kicsit:bizony Alonso volt az, aki szerinted soha nem nyert még semmit.Szánalmas vagy-.-"
2011. júl. 16. 15:21
 44/53 A kérdező kommentje:

Érveljetek,ne ugassatok,kutyák!

Vettel a legjobb és ez tény!.

2011. júl. 16. 17:33
 45/53 anonim ***** válasza:
Én például tényeket közöltem, de te azt sem fogadod el. Nem látod a Vetteltől az erdőt. Kóóórlátolt vagy!
2011. júl. 16. 17:57
 46/53 A kérdező kommentje:

azt se tudom,hogy melyik komment volt a tiéd és mi abban az érv

az ellen érvelj,hogy nem Vettel a legjobb...habár erre nem lehet érvelni,mert Vettel a legjobb.

2011. júl. 16. 18:05
 47/53 anonim ***** válasza:

nos tisztázzuk a tényeket Vettel sz*r volt most is sz*r és sz*r is lesz ennyi xD

Raikönenn a király óléólé ja és Button

2011. júl. 16. 18:22
 48/53 A kérdező kommentje:

te hülye vagy xD

Ha Raikkönen drukker voltál,akkor most Vettel drukker kell,hogy legyél.

2011. júl. 16. 20:48
 49/53 anonim ***** válasza:

Ha Vettel az 1. , akkor ő a világbajnok?

Nem!Csak akkor vb,ha a tizenharmadik helyen végez

Édes istenem

2011. júl. 17. 20:19
 50/53 anonim ***** válasza:
Élsz még te tuskó? Láttam mit műveltél a sítopicban, jól leoltottak ott is te szerencsétlen! XDXD Elmegyek Győrbe és letépem a fejed! XD
2013. ápr. 20. 02:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!