Ha Vettel az 1. , akkor ő a világbajnok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 14:20
21/53 anonim válasza:
ja a köccsög XD ám énis tudnék világbajnok lenni ha jó kocsi van a pics*m alatt meg mindig első helyről indulnék -.-
23:38voltam XD
22/53 A kérdező kommentje:
Akkor nyílván te egy rejtett tehetség vagy...Ugyanis a fél mezőny,köztük Alonso,HAmilton,Webber nem volt képes ilyen jó autóval vb lenni...
2011. júl. 14. 15:45
23/53 anonim válasza:
2005,2006 Alonso (Renault), 2008 Hamilton (McLaren). Azért tudtak ők is nyerni jó autóval. Webbernek is volt már szegénykémnek futamgyőzelme, meg is kapta érte az ejnye-bejnyét hogy leelőzte a kis Vettel gyereket. Most vasárnap is kiadták neki az ukázt hogy ne próbálja megelőzni. Erről ennyit szerintem.
24/53 A kérdező kommentje:
Vettel is tudott nyerni:D
Webber pedig sose volt Vettel közelébe,és most se tudta megelőzni,ugyanis lesz@rta a csapatutasítást és próbálkozott.
2011. júl. 14. 20:32
25/53 anonim válasza:
Volt már futamgyőzelme el kell hogy keserítselek. És volt már ez előtt is olyan időmérő ahol lealázta a kiffiút. És ott volt Vettel hátsójában, csak beszóltak neki hogy tartsa a távolságot. Nem tudom, te biztos valami vágott verziót nézel az f1-ről. Vagy nálatok csak Vettelt mutatják? Te szerelmes vagy. Azok szoktak ilyen elvakultak lenni.
26/53 anonim válasza:
Az utolsóval teljes mértékben egyetértek! Kérdező,te nem Vettelmester vagy véletlenül??Ő ennyire elvakult!És szerelmes!Mint te
27/53 A kérdező kommentje:
Fején találtad a szöget,de én csajba vagyok szerelmes és nemvagyok elvakult...
Webber pedig idén nem nyert és az idei évről volt szó.
2011. júl. 15. 09:43
28/53 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Vettel is tudott nyerni:D
Webber pedig sose volt Vettel közelébe,és most se tudta megelőzni,ugyanis lesz@rta a csapatutasítást és próbálkozott."
A sose volt Vettel közelében kijelentésed nem épp az idei évre utal:D Egyébként az hogy időmérőn elverte kétszer az igen is idén volt. Mióta nézel forma 1-et? Két hete?
29/53 anonim válasza:
Haha Pagani,alias vettelmester,ÜBER MEGA GIGA LOL,Elég gáz kérdéseket teszel fel fiam,de még így is tisztán érzékelhető az elfogultságot vettel irányába,sajnos ez már nálad vettel szindróma,ami orvosi segítséget igényel!
30/53 A kérdező kommentje:
Az előttem levő hozzászólót kikéne innen tiltani.
2011. júl. 15. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!