Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha Vettel az 1. , akkor ő a...

Ha Vettel az 1. , akkor ő a világbajnok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 14:20
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

ja a köccsög XD ám énis tudnék világbajnok lenni ha jó kocsi van a pics*m alatt meg mindig első helyről indulnék -.-

23:38voltam XD

2011. júl. 14. 13:57
 22/53 A kérdező kommentje:
Akkor nyílván te egy rejtett tehetség vagy...Ugyanis a fél mezőny,köztük Alonso,HAmilton,Webber nem volt képes ilyen jó autóval vb lenni...
2011. júl. 14. 15:45
 23/53 anonim ***** válasza:
2005,2006 Alonso (Renault), 2008 Hamilton (McLaren). Azért tudtak ők is nyerni jó autóval. Webbernek is volt már szegénykémnek futamgyőzelme, meg is kapta érte az ejnye-bejnyét hogy leelőzte a kis Vettel gyereket. Most vasárnap is kiadták neki az ukázt hogy ne próbálja megelőzni. Erről ennyit szerintem.
2011. júl. 14. 19:42
 24/53 A kérdező kommentje:

Vettel is tudott nyerni:D

Webber pedig sose volt Vettel közelébe,és most se tudta megelőzni,ugyanis lesz@rta a csapatutasítást és próbálkozott.

2011. júl. 14. 20:32
 25/53 anonim ***** válasza:
Volt már futamgyőzelme el kell hogy keserítselek. És volt már ez előtt is olyan időmérő ahol lealázta a kiffiút. És ott volt Vettel hátsójában, csak beszóltak neki hogy tartsa a távolságot. Nem tudom, te biztos valami vágott verziót nézel az f1-ről. Vagy nálatok csak Vettelt mutatják? Te szerelmes vagy. Azok szoktak ilyen elvakultak lenni.
2011. júl. 14. 21:01
 26/53 anonim ***** válasza:
Az utolsóval teljes mértékben egyetértek! Kérdező,te nem Vettelmester vagy véletlenül??Ő ennyire elvakult!És szerelmes!Mint te
2011. júl. 14. 22:49
 27/53 A kérdező kommentje:

Fején találtad a szöget,de én csajba vagyok szerelmes és nemvagyok elvakult...

Webber pedig idén nem nyert és az idei évről volt szó.

2011. júl. 15. 09:43
 28/53 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Vettel is tudott nyerni:D

Webber pedig sose volt Vettel közelébe,és most se tudta megelőzni,ugyanis lesz@rta a csapatutasítást és próbálkozott."

A sose volt Vettel közelében kijelentésed nem épp az idei évre utal:D Egyébként az hogy időmérőn elverte kétszer az igen is idén volt. Mióta nézel forma 1-et? Két hete?

2011. júl. 15. 11:38
 29/53 anonim ***** válasza:
Haha Pagani,alias vettelmester,ÜBER MEGA GIGA LOL,Elég gáz kérdéseket teszel fel fiam,de még így is tisztán érzékelhető az elfogultságot vettel irányába,sajnos ez már nálad vettel szindróma,ami orvosi segítséget igényel!
2011. júl. 15. 13:21
 30/53 A kérdező kommentje:
Az előttem levő hozzászólót kikéne innen tiltani.
2011. júl. 15. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!