A reptoidoknak milyen fegyvereik vannak? Mire számítsunk a 2012es inváziókor?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:17
Kedves válaszoló, én ezeket olvasom, több forrásból is. El tudom képzelni hogy a legegyszerűbb támadási fegyvereket használják, és nem sugárfegyvereket, persze nem zárja ki hogy lehetnek tömeg pusztító fegyvereik.
Én amit írok nem találom ki, csak sokan olvasok a témával kapcsolatban.
van egy email címem , egy illetőtől, aki nagyon sokat tud. És biztosra veszem hogy a forrásai megbízhatóak, majd meg kérdezem őt ezekről a dolgokról.
A lélek nagyon is létezik, minden embernek van lelke, és minden állatnak is. Amikor 8 éves volta a öcsém aszmás spréjét használtam, egy kicsit eltuloztam, és a korházba kerültem. Az ágyamban feküdtem, és egy pillanatra becsuktam a szemem, és amikor kinyitottam fölülről láttam magamat, egy kis ideig.
A másik forrás miszerint a lélek létezik, 1947-ben az egyik túlélő idegen mondta ezt el, amit én is előbb nektek. Onnan tudom hogy a lélek létezik. Ez az idegen lény 16 nap alatt megtanulta az angol nyelvet. És az emberi testben lévő lelket a mentális erejével kihúzta a testből, a gondozó arra lett figyelmes hogy fellüről látta a testét , és a szobát, majd később ugyan úgy a testében találta magát.
Remélem érthető ahogyan elmondtam, a meditálsz érzed hogy van lelked! Ha az érzéseidre hagyatkozol érzed a belső energiát, ami maga a lélek egy részének érzései.
STB.
Nem értem, de nem így működik.
Meg kell értened, amit most mondani fogok.
Amikor egy ember meghal, a lelke elszabadul.
A lélek nem tudja elhagyni a naprendszerünket. Egy számítógépes rendszerbe kerül. Ahol a programok újra írják a lelkünket. Utána pedig egy kisbaba testébe küld minket. A lelkünk már akár 1000-vagy akár 100ezer millió éves is lehet. Azt a tudást amit felhalmoztunk, azt akik voltunk. Azt a tudatot amit birtokoltunk , azt mind elvették tőlünk. Az idegenek egy része azért jön a földre hogy a ő népükből lévő rossz identitásokat ide hozzák a börtönbolygóra. Ahol elveszik a tudatukat, és egy testbe zárják őket. Egy körforgást kialakítva ezzel.
Nem tudom hogy érthető-e ahogyan elmondtam. de van egy oldal olvassátok el. Egy könyvet is írt az illető. Lényegében azt is meglehet tudni hogy mért tartják titokban az idegeneket.( egy kis részéjért talán azért is mert mi is idegenek vagyunk.) :DD
remélem segítettem, tudnotok kell az igazságot, engem is sokkol amikor megtudtam, de nem olyan dolog amivel nem lehetne megbarátkozni.
Ezt az idézetet , a linkből írom ki: . Mert az igazság az, hogy nincs olyan ember, aki nem máshonnan származna. A Földön nem „fejlődött ki” egyetlen ember sem.
Az ókori Egyiptomban a papság közvetlenül hozzátartozott a börtönőrséghez. Ma is szolgálják ugyanezeket az urakat, de már ők maguk is foglyok. A papság segít abban, hogy az emberek soha ne ébredjenek tudatára a valóságnak, hogy máshonnan lettek idehurcolva, megfosztva memóriájuktól és mindattól, amit birtokoltak.
diator, nagyon sok érdekes dolgot mondtál. Hogy igaz-e?! Fogalmam sincs, és nem is "tudhatom". De egy dologban biztosan tévedsz. Az állatoknak nincs lelkük.
A középiskolás filozófiatanárom mondta ezt el nekünk, aki már nagyon idős, és sok dolgot megtapasztalt. Állítása szerint látta profilból Rákóczit és látta Szókratész öngyilkosságát. Sok történelmi témája dologról tudja a valóságot, amit máshogy tanítanak vagy eltitkolnak előlünk. És egyszer utalt a származására, de csak annyival, hogy: "Én nem tartozom közétek, kívülálló vagyok."
Tehát ezt a nagyra becsült ember mondta el azt az igazságot is, hogy bár a legtöbben rosszul tudják, mert csak az embereknek van lelkük, az állatoknak nincs.
Nagyon okos tanárod van :DDD
Gondolom úgy értette, hogy az emberi tudat magasabb szinten áll mint az állatoké. Ezért is mondhatta azt, hogy Az embernek van lelke még az állatoknak nincs.
Tudnod kell hogy az érzelmekkel bírnak az állatok is , ahogyan az ember is.
A lényeg hogy az állatoknak is van lelke, csak alacsonyabb szinten állnak mint mi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!