Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Karácsonykor a fekete lyuk...

Karácsonykor a fekete lyuk fehér lyukkà változik és onnan érkezik a Mikulás?

Figyelt kérdés
dec. 19. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én vagyok a hav. Belepottyantam a feketelyukba, tabusíthatom, hogy igen, innen érkezik; már készülődik; itt látom. De mivel tanúsítás helyett tabusítottam, így többet nem beszélhetek róla. Csak ki. (Kiszél7ek---- 7 itt = het. :))
dec. 21. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:
56%

Nem. A Mikulás egy faj,ami leginkább emberre hasonlít. Az északi sarkon őshonos. Fő tápláléka a hó, bármilyen furcsa is ez. Karácsony táján megszabadulnak és valamilyen módon megtanulnak repülni, amit január körül elfelejtenek.(Ennek a viselkedésnek még nem tudjuk az okát, a brit tudósok azon vannak, hogy ezt kiderítsék, már vagy 10 éve.) Ilyenkor egy pár példány akár a tengert is átrepülheti, az emberek pedig magukénak gondolják. A 'Mikulás' elnevezés onnan ered,hogy az első (történelmileg bizonyított) Mikulás Spanyolországban járt, ahol összecsapás folyt két ember között, az egyik pefig azt mondta, hogy: ,,mi clashé'' (vagyis ''az én összecsapásom'') egy magyar pedig úgy értette, hogy 'Miklós ás', az első (történelmileg bizonyított) Mikulás pedig ásni kezdett, azomban a Miklós ás a könnyebb kiejtés érdekében Mikulássá fejlődött az évek során. Na de ezek a spanyolok azt hitték,keres valamit, ezért a kezébe nyomtak mindenfélét, amit ő szétosztott egy másik városban. Sajnos ennek a Mikulásnak további sorsáról nem tudunk, de ha legközelebb két Mikulást látsz egyszerre, vagy két alkalommal külömböző szakállú/ruhájú Mikulást látsz, tudod miért lesz.

A fekete lyukkal kapcsolatban annyi, hogy a fekete lyuk igen, fehér lyukká változik, de abból a hó jön. Gondolj bele! Ha felhőből jönne, jönne Tavasszál, nyáron, összel is, ugyanolyan mennyiségű hó! Csak régen, amikor még nem volt ilyen fejlett az űrtudomány, azt hitték, a felhőből jön, és nehéz lenne a NASA-nak ilyen sok ember tudását átírnia. Arról, hogy miért pont télen jön a hó a fekete lyukból a földre, az a válasz, hogy nem tudom, a NASA éppen ezt kutatja. De amúgy jön az máskor is, ahogyan azt Grönlandon vagy az északi és déli sarkokon láthatjuk.

dec. 24. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!