A reptoidoknak milyen fegyvereik vannak? Mire számítsunk a 2012es inváziókor?
Tudomásom szerint a reptoidok egy olyan hüllőszerű faj, mely felsőbbrendű, uralkodó, érzelemmentes lény.
"Egy idő után a reptoidok egyre kevesebb figyelmet fordítottak a Föld felé és csak egy apró megfigyelőállást hagytak működésben. Így az emberiség magára lett hagyva a fejlődésben, a korábbi lakosok csupán esetenként léptek közbe.
Időközben a szürkék folyamatos módosítgatásokon estek át és különféle feladatokra különféle szürkéket fejlesztettek ki."
Bár ez erősen a scientologya vagy a sci-fi irányába hajlik.
Az én elképzelésem, hogy egy olyan lény mely képes a génmanipulációra és a különböző egyedek keresztezésére. Talán a technológiára és hadi eszközeikre nincs is emberi kifejezés.
És fel sem tudjuk majd fogni emberi ésszel, hogy mi fog velünk történni egy esetleges invázió során.
Én amolyan génekbe ültetett ösztönös engedelmességre gondolnék fegyver gyanánt.
Hiszen az erről írtakban sehol sem jelentkezett felkelés vagy lázadás a felsőbbrendű lények ellen.
Pedig mint tapasztaljuk, ez az emberi lét egyik leggyakoribb jelensége.
Sok regény és tudományos fantasztikum ír 2012es inváziókról.
Az én véleményem, hogy 2012-ben nem lesz semmiféle invázió.
De ha egyszer értelmes idegen civilizáció érkezne a földre, az nem törődne semmiféle protokollal, vagy hogy elrejtőzzön a kamerák elől.
Igazából nem kell számítani semmire hiszen nem lesz invázió. Már Árpádnak is mondtam hogy ha támadni fognak, akkor meteoritokkal fogják kezdeni. a meteoritok mögött fognak jönni a hajók , amelyek csak a meteorit után lévő szemetet takarítsák el. Ennyi a fegyverül.
Néha a legnagyobb technológia , a legegyszerűbb, nem kell itt sugárfegyverekre gondolni, meg elpusztíthatatlan pajzsokra. Az idegeneknek is van annyi eszük hogy a egyszerű dolgokat használják, a bonyolult helyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!